smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
alesjo napisal/-a:Pravkar sidral v Rogoznici. Car, kje pa si ti? Tudi johnny 1300 je nekam izginil.
Alesjo
Jaz sem na zalost od vceraj ze doma.
Sva se pa ta dan 11.8. Morala nekje srecati.
Jaz sem zjutraj izplul iz Maslenice-Solta. Bil okoli 12.00 v Rogoznici na sidru blizu boj, da so se mornarji malo odpocili od tezkega morja. Potem pa smo z jadri na morju stopnje 2 odjadrali v Šibenik. Škoda da se nisva poklicala.
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Pri nas pa sprememba. Ker mora kolega nazaj v SLO na poroko in ga bom počakal v srednjem jadranu in ker smo iz marine odpluli tri dni kasneje letos ne pridemo do Lastova. Planiram, da bi šel po Zrmanji, kjer še nisem bil ter Kornati ter tja do Trogira. Je že kdo bil po Zrmanji z jadrnico?
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Po Zrmanji sem plul pred štirimi leti z 6 meterskim gliserjem brez problemov. Globinomera na čolnu ni bilo, tako da globine ne vem. Enkrat mi je "uspelo" zadeti en zabit kol v vodi. Bodi pozoren na oznake plovne poti, potem ne bi smelo biti problemov. Težav s privezom v Obrovcu ni, plačilo ni potrebno.
Letos sem bil v Trogirju in dobesedno pobegnil. Poleg gužve so cene privezov nabili v nebo. Zato sem iskal primerno mesto za nočitev in ga našel cca 6 NM severno v zalivu Vinišće. Na pontonih propadle marine imaš možnost brezplačnega priveza, potrebna "ifrastruktura" za obnovitev zalog na barki je pa tako vedno povsod. Lahko pa tudi sidraš v zalivu.
Letos sem bil v Trogirju in dobesedno pobegnil. Poleg gužve so cene privezov nabili v nebo. Zato sem iskal primerno mesto za nočitev in ga našel cca 6 NM severno v zalivu Vinišće. Na pontonih propadle marine imaš možnost brezplačnega priveza, potrebna "ifrastruktura" za obnovitev zalog na barki je pa tako vedno povsod. Lahko pa tudi sidraš v zalivu.
CAR napisal/-a:Pri nas pa sprememba. Ker mora kolega nazaj v SLO na poroko in ga bom počakal v srednjem jadranu in ker smo iz marine odpluli tri dni kasneje letos ne pridemo do Lastova. Planiram, da bi šel po Zrmanji, kjer še nisem bil ter Kornati ter tja do Trogira. Je že kdo bil po Zrmanji z jadrnico?
Tukaj imaš vse potrebno:
https://www.youtube.com/watch?v=mqC8y3- ... e=youtu.be
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... ht=zrmanja
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta