Ubistvu smo bili z elan 401 in tomos 9.9 totalno sonce bonaca face so zakrite ker pohamo.Zdaj veste vse
Premik čolna iz Tašalere v Umag
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Bo treba malo uskladit sobote da bo stimalo
video je posnet 10.10.15 med 17 30 in 18h nekje pri Novigradu na youtubu potem ko uplowdas izberes urejanje in oznacis efekt stormy weather level one.Ne mores verjet kaj se vse da.
Ubistvu smo bili z elan 401 in tomos 9.9 totalno sonce bonaca face so zakrite ker pohamo.Zdaj veste vse

MareC napisal/-a:pa kaj si to kupil, a to ljulja
guma je ZAKON, sem sel preko Kvarnerja nasldnji dan in je bilo 2,5m vala pa je slo s 19-20 vozli preko, torej krepko glisiranje
Kako bi se pa bivša Zverina obnašala v takem morju? Sprašujem ker sem končno zbral pogum za mal večjo gumo.
Se strinjam to je barka
Saj sem ti razlozil v cem je stos.Ce cem gor spat rabil trdo streho.Moje dve nista za kamp sotor opcije. Za 10k ne dobim gume ki jo lahko nucam za bivanje.S streho kuhno skretom.Saj bom mel napihljiv beiboot.Ni nobene dileme o tem da je guma boljsa v slabem vremenu.Ko je lepo je pa vseeno.No v takem kot je bil premik pa itak ne bomo nekih tur delali.
Clowk se menja vcas tud mac nisem maral pa imam sedaj 4 pa otrok tud ne pa jo mam sedaj po planu ne ponesrec itd.....
Clowk se menja vcas tud mac nisem maral pa imam sedaj 4 pa otrok tud ne pa jo mam sedaj po planu ne ponesrec itd.....
-
navtik_borut
- Admiral
cibro napisal/-a:Bo treba malo uskladit sobote da bo stimalovideo je posnet 10.10.15 med 17 30 in 18h nekje pri Novigradu na youtubu potem ko uplowdas izberes urejanje in oznacis efekt stormy weather level one.Ne mores verjet kaj se vse da.
Dobro si kupil. Ko boš šel na naslednjo bano, pa tole meni prodaš. Do takrat pa jo lepo počasi pedenaj
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov