2. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Fantje, VREME BO (priloga) ravno pravšnje tako za gumenjake kot za jadralce (no mi bomo jadrali bolj počas s pivom v roki)
http://www.windfinder.com/forecast/mali_losinj
http://www.windfinder.com/forecast/mali_losinj
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Car pivo se že hladi, tko da nikar ne jamrej.
Kr en, pomoje da bi bilo res najbolje nekje na Unijah saj je to spotoma tebi in vsem ki prečkajo kvarner in nama z Matejcem ki uletiva dol iz Krka Cresa.
Aja vreme bo pa moglo bit, saj če je po teh dveh scanja ostalo še kaj dežja v luftu potem nam pa ni več pomoči.
Predlagam kar Unije mesto ali pa kak zalivček, da se vsi skupaj pofočkamo.
Lp Mitja
Kr en, pomoje da bi bilo res najbolje nekje na Unijah saj je to spotoma tebi in vsem ki prečkajo kvarner in nama z Matejcem ki uletiva dol iz Krka Cresa.
Aja vreme bo pa moglo bit, saj če je po teh dveh scanja ostalo še kaj dežja v luftu potem nam pa ni več pomoči.
Lp Mitja
O.K. Unije.
Čas bomo dorekli naknadno. Če bo vse po planu, bom tam že zgodaj zjutraj. Z mano bosta zgleda še Ttomi73 in Ula ter Bladzo, če se bo strgal iz ketne.
Na moji barki pa ena steklenička cvička, pa mal večja flaša cvička, pa tista tavelka steklenica cvička pa še cel flaškon cvička
Čas bomo dorekli naknadno. Če bo vse po planu, bom tam že zgodaj zjutraj. Z mano bosta zgleda še Ttomi73 in Ula ter Bladzo, če se bo strgal iz ketne.
Na moji barki pa ena steklenička cvička, pa mal večja flaša cvička, pa tista tavelka steklenica cvička pa še cel flaškon cvička
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
.
Ma pobje, brez veze se vozit tja daleč, ker zgleda, da se ga boste samo fajn nabutal. To naredite že v Umagu, pa bo!
LP
.
kr en napisal/-a:O.K. Unije.
Ma pobje, brez veze se vozit tja daleč, ker zgleda, da se ga boste samo fajn nabutal. To naredite že v Umagu, pa bo!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Mitja P napisal/-a:Car pivo se že hladi, tko da nikar ne jamrej.![]()
Lp Mitja
Prideva še jaz in fotr iz Opatije. Kdaj bi se dobili na Unijah ?
kr en napisal/-a:O.K. Unije.
Nč bat, zaenkrat vse po planu. V sredo zjutraj bom jaz v Portorožu, ne glede na vreme. Cvička sicer ne bom imel s seboj, saj z vodnim kamnom na čolnu nimam še zaenkrat težav, se bo pa najdu ziher kakšen gosti sok....
ruta
mi smo trije pa če bo le vreme ok gremo zraven. Štartamo iz Dunata.Kaj so pa to jutranje ure, ker lani se je kar zavleklo. Zanima me če bo čas za na črpalko ali pa to maram naredit res zgodaj zjutraj.
lp, Bošta
lp, Bošta
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov