smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: smo na dopustu
Živ!
Jutri odrinem z družino do Primoštena in v soboto štart iz marine Kremik proti Šolti, Braču in nato Hvaru. Če bo kdo kje vmes se z veseljem podružimo... Prvič gremo jadrat z otroci. Menim, da bo super pustolovščina!
Jutri odrinem z družino do Primoštena in v soboto štart iz marine Kremik proti Šolti, Braču in nato Hvaru. Če bo kdo kje vmes se z veseljem podružimo... Prvič gremo jadrat z otroci. Menim, da bo super pustolovščina!
Plovilo: ALA MOANA II
Od danes, pa do nekje 2.8. Okolica Kamenjaka- Brioni- Medulin.
Tko da......
Tko da......
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Danes okolica Jadranovo- N.Vinodolski- Klimno......V Malinski ne priporoćam picerije MIA, ZA EN kurc, pice ala korona, iz školjk gleda trav( neočiščene) nasplošno pice kot dopisnice.Cene se ve, opili brate.Marina ok. cena za primerna, za 7m 160 kurajbarjev, marinero 5 točk.
mašinfirer
habibi Vll napisal/-a:Danes okolica Jadranovo- N.Vinodolski- Klimno......V Malinski ne priporoćam picerije MIA, ZA EN kurc, pice ala korona, iz školjk gleda trav( neočiščene) nasplošno pice kot dopisnice.Cene se ve, opili brate.Marina ok. cena za primerna, za 7m 160 kurajbarjev, marinero 5 točk.
greš ti še kaj nižje? jaz bom torka dalje Rab-Pag
Do 2.8. v višini Dugega do Primoštena.
Prepozna se me po zastavi, leseni bazi, valjčkanem trupu in da ni multiaksialnih vlaken...
Ima pa hladilnik ki odlično dela!
Prepozna se me po zastavi, leseni bazi, valjčkanem trupu in da ni multiaksialnih vlaken...
Ima pa hladilnik ki odlično dela!
https://vodovod-rh.si/
- habibi Vll
- Admiral
kr3mn1 napisal/-a:habibi Vll napisal/-a:Danes okolica Jadranovo- N.Vinodolski- Klimno......V Malinski ne priporoćam picerije MIA, ZA EN kurc, pice ala korona, iz školjk gleda trav( neočiščene) nasplošno pice kot dopisnice.Cene se ve, opili brate.Marina ok. cena za primerna, za 7m 160 kurajbarjev, marinero 5 točk.
greš ti še kaj nižje? jaz bom torka dalje Rab-Pag
Ja takrat enkrat bom na Rabu, bolj zahodna stran.Sam da se ta kurčev ureme mal zrihta, ker tole kar se te dni dogaja je ena curamura.
mašinfirer
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Prostora kolikor hočeš. V Veli Luki smo bili en dan trije, en dan pa dva na pomolu.
V marini je med 5 in 15 bark. Ena jadrnica je še na boji .
Riva Split so bile tri barke par dni nazaj. Marina cca. pol. Za nočitev v marini so hoteli 980 kun za papirnatih 11m. Smo šli kar na sidro za dva dni. Uber do centra 25kun
Hvar smo bili na sidru zadaj na kontra strani mesta, pa sem spet taxi poklical za v mesto, da sta otroka kaj v civilizaciji. Okoli 11ih je bilo prostih 1/3 vezov. Bark na morju vse skupaj nič.
Trenutno proti Lastovem. Kolikor daleč vidim okrog in okrog vidim eno jadrnico. Kar malo strašljivo.
Piha rahel zahodnih, malenkost vala - ravno prav, da ne zaspim na sedežni
V marini je med 5 in 15 bark. Ena jadrnica je še na boji .
Riva Split so bile tri barke par dni nazaj. Marina cca. pol. Za nočitev v marini so hoteli 980 kun za papirnatih 11m. Smo šli kar na sidro za dva dni. Uber do centra 25kun
Hvar smo bili na sidru zadaj na kontra strani mesta, pa sem spet taxi poklical za v mesto, da sta otroka kaj v civilizaciji. Okoli 11ih je bilo prostih 1/3 vezov. Bark na morju vse skupaj nič.
Trenutno proti Lastovem. Kolikor daleč vidim okrog in okrog vidim eno jadrnico. Kar malo strašljivo.
Piha rahel zahodnih, malenkost vala - ravno prav, da ne zaspim na sedežni
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
Sej pridejo za vami, ker je danes zjutraj in dopoldan slo po moje 500 ampak res 500 samih jadrnic preko kvarnerja proti jugu. 7let sem pavsalist v Banjolah, pa kej taksnega, toliko jadrnic se nisem videl, bilo je pa zelo malo hlaponarjev, so pa zdej na pppoldne.
Za vikend je bolj malo carterjev na bojah ker imajo menjave. V nedeljo pa izplujejo horde.
Kje si habibi, čakamo te
- habibi Vll
- Admiral
Evo pravkar prispel v Supetarsko Drago in tu ostanem verjetnlo do nedelje, ker smo zmenjeni z Matotom.Ker si hiter in da sprobaš zverino, sem dal pir že hladit.
mašinfirer
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Iz Lastova na Pelješac. Nekaj milj pred mano Volf, nekaj 10 levo pa Sever s severa.
Nebo jasno, veter nič, morje uri primerno, rahlo vzvalovano.
(Prej nismo mogl izplut, k nismo k seb pršli)
Nebo jasno, veter nič, morje uri primerno, rahlo vzvalovano.
(Prej nismo mogl izplut, k nismo k seb pršli)
-----------------
Iž-Rogoznica
Kdo je rekel da je na Ugljenu in bo dal za špricer
Kdo je rekel da je na Ugljenu in bo dal za špricer
pojdi se z bikom bost!
-
Mornar pohorc
- Kapitan
Jaz bom na Ugljanu v Kukljici od 30/7 dalje, pa dam za spricer.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti