smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Še vedno z dopusta. Tokrat se javljam z Jezer, kamor sem se zatekel med nevihto. Pred tremi dnevi sem šel na tune (nič ulovil ena se mi je samo vrgla 10m stran od vabe) in prvo noč prespal v mali Stupici na Žirju, naslednji dan nas je odneslo do Rogoznice. Prespali smo zopet v Primoštenu in nato nadaljevali od Primoštena mimo Grebaštice, Zlarina do Tribunja, ki smo si ga samo na brzino ogledali zaradi prihajajoče nevihte.
Spet seka okoli nas. Vreme je od 24.7. z izjemo nekaj dopoldnevov prav zanikrno, voda pa je tako mrzla, da se nismo že dolgo kopali. Nič se noče več segreti, kot da je konec tiste prave vročine in lepega stabilnega vremena. Odhajamo proti severu.
LP NT
Spet seka okoli nas. Vreme je od 24.7. z izjemo nekaj dopoldnevov prav zanikrno, voda pa je tako mrzla, da se nismo že dolgo kopali. Nič se noče več segreti, kot da je konec tiste prave vročine in lepega stabilnega vremena. Odhajamo proti severu.
LP NT
Novinec napisal/-a:Kr en,
fotke so res prepričljive in verjamem, da nimajo rjuha-virusa.
Druga fotka je res lepa, ne glede, kdo jo je naredil.
In namesto uganke še povej kje je ta rajski zaliv?
LP
To je Jagodnja na Z strani Žuta. V ozadju se vidi otok Kornat. Tako, kot si napisal, rajski zaliv. Ni veliko obiskovalcev, še manj prometa mimo. Ponoči, ker ni svetlobnega onesnaženja, pa vidiš toliko zvezd, kot malokje.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uspel sem preživeti brz foruma 14 dni in kot naslednje dam Pajerju na srečanju za pijačo. Vsi glasi pred dopustom kako dajo za pijačo potem pa 14 dni nikogar.
No ja, čisto slučajno se srečam na Vrgadi z Gobijem in pokramljama samo za 10 minut ker je lovil most na Murterju al kje, potem pa še Mitja 64 v Pakoštanih, ostalo pa tema, jaz pa žejen ko vrag. Čisto vsi so šli mimo Pakoštanov pa nobenega klica, lepo od vas.
In ker imam veliko srce vam dam popravnega od 15. avgusta naprej, potem pa konec heca.
No ja, čisto slučajno se srečam na Vrgadi z Gobijem in pokramljama samo za 10 minut ker je lovil most na Murterju al kje, potem pa še Mitja 64 v Pakoštanih, ostalo pa tema, jaz pa žejen ko vrag. Čisto vsi so šli mimo Pakoštanov pa nobenega klica, lepo od vas.
In ker imam veliko srce vam dam popravnega od 15. avgusta naprej, potem pa konec heca.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov