8. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Res ne bi 1. dan preizkusili https://youtube.com/watch?v=DmgKn6RTqFs
Ja vem, večji ste obsojeni na čakanje pred Privlako.
Konec je krasen, vsaj lani je bil brez boj, na obali v ustju zaliva krasna plaža,.... in civilizacija (gorivo in podobno) blizu. Po drugi strani je dostop možen le po vodi in ni prav obljudeno.
Ja vem, večji ste obsojeni na čakanje pred Privlako.
Konec je krasen, vsaj lani je bil brez boj, na obali v ustju zaliva krasna plaža,.... in civilizacija (gorivo in podobno) blizu. Po drugi strani je dostop možen le po vodi in ni prav obljudeno.
https://vodovod-rh.si/
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Ta fešta je privlačna,vendar za prvi dan
se ti ne zdi,da je za marsikoga predaleč.Tisti,ki naj bi prišli iz Istre,jih lahko prešteješ na prste ene roke.Vsi,ki imajo manjše čolne 5-6m in gumenjaki,pozabi.In ni jih veliko,ki bodo že dopustovali tam okoli.Ne vem no,bomo videli kak bo odziv.Bolj sem naklonjen Jestovemu predlogu za prvi dan Kolorat ali pa Maračol.
mašinfirer
Habbibi, ne vem kaj si ti mislil s tem, samo to je v tem arhipelagu, nič ni daleč. To je na vhodu v M. Lošinj skozi glavni vhod... Tam sem jaz že mislil, tudi predlagal pred nekaj leti, vendar je zaliv premali za toliko bark in pa nevaren za nevero! Vizualno sicer ščiti otoček spredaj, vendar jaz sem jo tam že doživel!
Jaz bi tudi rekel prvi dan Kolorat! Predvsem iz razloga, ker tam še nismo bili, vse skupaj pa je podobno kot Balvanida, samo še bolj zaprto za vetrove, torej varno! Lokacijsko je tudi OK, tisti iz Istre greste čez Osor in rešeno. Tisti z juga imate natančno isto daleč do Kolorata, kot do Balvanide, tisti iz Kvarnerja pa imamo par milj bližje, vendar nič drastičnega...
Drugi dan potem na Ilovik na kavo, potem pa naprej. Za drugi dan zvečer mi diši premik na Ist (nedelja zvečer), potem pa tretji dan nazaj na Silbo, Olib ali Rab (glede na dogovor in stanje vremena).
Mnenja?
Jaz bi tudi rekel prvi dan Kolorat! Predvsem iz razloga, ker tam še nismo bili, vse skupaj pa je podobno kot Balvanida, samo še bolj zaprto za vetrove, torej varno! Lokacijsko je tudi OK, tisti iz Istre greste čez Osor in rešeno. Tisti z juga imate natančno isto daleč do Kolorata, kot do Balvanide, tisti iz Kvarnerja pa imamo par milj bližje, vendar nič drastičnega...
Drugi dan potem na Ilovik na kavo, potem pa naprej. Za drugi dan zvečer mi diši premik na Ist (nedelja zvečer), potem pa tretji dan nazaj na Silbo, Olib ali Rab (glede na dogovor in stanje vremena).
Mnenja?
Pa prijave prosim! Čisto ste "umrli" in je prijav do sedaj izjemno malo! Prosim napišite ČIM PREJ število majic in njihove velikosti za posadko! Do rute je še 1 mesec, majice moramo naročiti, da pridejo v vseh velikostih!!! Zato rabim količine čim prej, ne zadnji teden!
Prijave pošljite na mail:
prijava(at)morjeplovec.net
Enako prosim tudi dobre ljudi za sponzorstvo, ki bo pokrilo majice. Za sedaj se iskreno zahvaljujem našim večletnim sponzorjem, ki so z nami tudi letos:
Rent a kombi Matej Čigon s.p. www.kombi.si
SMTours d.o.o. www.adriaticmototours.com
Harpoon elektronika d.o.o. www.harpoon.si
Potrebujemo še nekaj podjetij.
Prijave pošljite na mail:
prijava(at)morjeplovec.net
Enako prosim tudi dobre ljudi za sponzorstvo, ki bo pokrilo majice. Za sedaj se iskreno zahvaljujem našim večletnim sponzorjem, ki so z nami tudi letos:
Rent a kombi Matej Čigon s.p. www.kombi.si
SMTours d.o.o. www.adriaticmototours.com
Harpoon elektronika d.o.o. www.harpoon.si
Potrebujemo še nekaj podjetij.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti