4. Ruta morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Pravite, da je hrana problem majhnin plovil??? Ja malo je treba improvizirat
Zmenimo se, da vsak prinese 1kg čevapov, 1Kg kruha, dobimo kakšen roštil in to je to.Drugače pa lahko tudi zase skuhamo, spečemo, v trgovini se kupi roštil za enkratno uporabo, samo na obalo je reba prit in lahko imamo superski piknik 
Ure dnevi leta tečejo....
Bolid jaz sem na Bay-u 2052 pred leti ko sem bil na dopustu zakuril žar za enkratno uporabo kar zadaj na platformi, to so švabi ki so bili parkirani zraven mene debelo gledali, sploh potem ko je zadišalo ko sem čevape dal gor. No hočem povedat da se vse da, se strinjam s tabo, smo zelo improvizirali pa je bil krasen dopust, 14 dni smo preziveli na takšnem čolnu z lahkoto!
Acvnuk jest že šparam za rundo, k mislm da bo draga!!!
Tut ti začni počas k litr medenga nav dost, to se zame nav kaj sele za mitjap!!
Mitjap ti čevape jest pa tapravo domačo divjačinsko salamo!!!
aja pa kumarce
pir pa dimplna mam pa itak skoz na zalogi, sej vesta (vožnja krk-črvar kako je potekala)
Tut ti začni počas k litr medenga nav dost, to se zame nav kaj sele za mitjap!!
Mitjap ti čevape jest pa tapravo domačo divjačinsko salamo!!!
aja pa kumarce
pir pa dimplna mam pa itak skoz na zalogi, sej vesta (vožnja krk-črvar kako je potekala)
Hudobc ti kr špari.... Kmmidva z adminom tut prideva, pa LIPNIK, sundancer, bolid, kr en, gregor.n, ....... Nam vseh naštev k ti bomo lukno naredl....
smo pa vsi vabljeni na pižirek k mitjatu ob 21 uri da se nam potem ne bo prevec mudil naprej
ker ga je blo lani strah da naumo preveč kalil hisnega reda.... Smo pa Ist pol obrnil hehe
smo pa vsi vabljeni na pižirek k mitjatu ob 21 uri da se nam potem ne bo prevec mudil naprej
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Nisem siguren da je piknik najboljša opcija. Osebno sem vedno za take zadeve - zabave, samo v taki mešani družbi, na tujem ozemlju pa lahko hitro pride do zapletov. Še ko gremo v gostilno enim ni dobro, drugim predrago, tretji niso dovolj hitro postreženi....Menim, da je še vedno najboljša opcija gostilna, piknik pa le v primeru, da najmeš kakšen catering ter da izvedejo ta projekt, ki pa na koncu ni tako poceni
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov