Ali mogoče kdo ve ali obstaja rampa za spust čolna v Posedarjah ali okolici. Tam bi potem tudi za en dan moral pustit avto in prikolico.
Kako je plovna reka Zrmanja , ter do kje . Ali je potrebno plačati kako "ekstra" takso za plovbo po Zrmanji ?
E to bi bilo to .
Lp, Pero
Posedarje
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: Posedarje
Jape napisal/-a:Ali mogoče kdo ve ali obstaja rampa za spust čolna v Posedarjah ali okolici. Tam bi potem tudi za en dan moral pustit avto in prikolico.
Kako je plovna reka Zrmanja , ter do kje . Ali je potrebno plačati kako "ekstra" takso za plovbo po Zrmanji ?
E to bi bilo to .
Lp, Pero
Za rampo ne vem, vem pa da je Zrmanja plovna še naprej od Obrovca približno kilometer miljo ali dve do slapa, kjer je tolmun in se lahko vežeš na obalo ali sidraš. Zraven so še neki podrti objekti skratka lepo.
lp jankec
Merry fisher 695
Jape, obvezno pojdi po Zrmanji, ti ne bo žal !
Kot ti je že Jsnkec povedal, lahko greš še dalje od Obrovca. Mi smo bili nazadnje leta 1999 in smo lepo glisirali celo pot. Danes ti to ne priporočam!
Baje se je treba danes za plovbo po Zrmanji celo prej najaviti na luški kapitaniji. Preveri.
Kot ti je že Jsnkec povedal, lahko greš še dalje od Obrovca. Mi smo bili nazadnje leta 1999 in smo lepo glisirali celo pot. Danes ti to ne priporočam!
Baje se je treba danes za plovbo po Zrmanji celo prej najaviti na luški kapitaniji. Preveri.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:Jape, obvezno pojdi po Zrmanji, ti ne bo žal !
Zrmanjo sem preplul lani pa se prej nisem najavil luški kapetaniji oz. prvič slišim da je treba to storiti. Po kanjonu pluj zmerno mislim da je oznaka za hitrost skozi Obrovac pa lepo počasi je tudi oznaka za omejitev hitrosti.
lp jankec
Merry fisher 695
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti