Film Projekt Skandinavija 2012
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
igor stropnik
- Naddesetnik
Film Projekt Skandinavija 2012
Solo jadranje na 3,9m napihljivem katamranu od Nordkappa do Stokholma. 45dni in 2500km.
Film: http://www.alive.si/jadranje/projekt-skandinavija
Film: http://www.alive.si/jadranje/projekt-skandinavija
igor
Faca si in delaš nam gušte s takimi odpravami. Bravo!
Faca si in delaš nam gušte s takimi odpravami. Bravo!
Nazadnje spremenil Marchi, dne Pe Dec 14, 2012 21:06, skupaj popravljeno 2 krat.
-
igor stropnik
- Naddesetnik
Vabljeni vsi, ki vas zanima na predavanje v soboto 15.12 na Šmartinsko 100 ob 18.30h.
Naslednje predavanje je 30.12 v Bovcu na BOFF-u po razglasitvi rezultatov.
Predavanje bo Januarja organiziral tudi JKL. jadralni klub ljubljana.
Če mi bodo odpisali pa mogoče tudi v Geonavtiku.
Z veseljem pa naredim predavanje tudi posebej za vas.
lp
Naslednje predavanje je 30.12 v Bovcu na BOFF-u po razglasitvi rezultatov.
Predavanje bo Januarja organiziral tudi JKL. jadralni klub ljubljana.
Če mi bodo odpisali pa mogoče tudi v Geonavtiku.
Z veseljem pa naredim predavanje tudi posebej za vas.
lp
-
igor stropnik
- Naddesetnik
Pot sem načrtoval z pomočjo google earth in vremenskih kart na internetu. Ker so prave karte predrage in prav tako gps in elektronske sem si pač sam naredil generalno karto poti. In ker je ideja bila avanturistično jadranje se nisem preveč sekiral ko nisem točno vedel kje sem. Sem se pa parkrat izgubil v megli ampak na ta način samo spoznaš ljudi in kraje, ki jih drugače ne bi, kar je super 
Kapo dol.
Filmček mi je na 3/4 zablokiral in konec. Ampak tudi do tu sem videl precej. A težav nisi posnel, ali jih preprosto nisi imel ? Vse je izgledalo tako gladko. No, malo težav s prepustnostjo šotora in mrazom, ki pa si ga itak pričakoval.
Ali težave pridejo na koncu filmćka?
Filmček mi je na 3/4 zablokiral in konec. Ampak tudi do tu sem videl precej. A težav nisi posnel, ali jih preprosto nisi imel ? Vse je izgledalo tako gladko. No, malo težav s prepustnostjo šotora in mrazom, ki pa si ga itak pričakoval.
Ali težave pridejo na koncu filmćka?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
igor stropnik
- Naddesetnik
Filmček je tudi na you tubu http://www.youtube.com/watch?v=lalAhcOdTaQ
Bo mogoče bolje delalo.
Na filmčku res zgleda čisto enostavno in gladko. Kritiki in ljudje iz marketinga pravijo da bi moral malo napihniti in dati več drame torej holywood. Težave seveda so bile tudi veliko borbe z mrazom, dežjem in psiho. Zlomil sem krmilo in kar nekajkrat naletel na prevelike valove in premočen veter. Ampak je šlo vse gladko. Dobre priprave in izkušnje so ključne. Kdor je že sam poskusil kaj podobnega bo najbolje vedel kaj se dogaja na takih avanturah. Več pa seveda na predavanjih
Bo mogoče bolje delalo.
Na filmčku res zgleda čisto enostavno in gladko. Kritiki in ljudje iz marketinga pravijo da bi moral malo napihniti in dati več drame torej holywood. Težave seveda so bile tudi veliko borbe z mrazom, dežjem in psiho. Zlomil sem krmilo in kar nekajkrat naletel na prevelike valove in premočen veter. Ampak je šlo vse gladko. Dobre priprave in izkušnje so ključne. Kdor je že sam poskusil kaj podobnega bo najbolje vedel kaj se dogaja na takih avanturah. Več pa seveda na predavanjih
igor stropnik napisal/-a:...Dobre priprave in izkušnje so ključne. Kdor je že sam poskusil kaj podobnega bo najbolje vedel kaj se dogaja na takih avanturah....
Super, krasna pot! Čestitam! Ampak pozimi pa jaz ne bi jadral tam toliko časa skupaj, že poleti ni tam pravih temperatur za moje stare kosti.
Nazadnje spremenil Tan Gun, dne Ne Mar 10, 2013 18:35, skupaj popravljeno 2 krat.
- Admiral
- Kraj: Celje
-
igor stropnik
- Naddesetnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov