5. Ruta - štart iz Istre
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
5. Ruta - štart iz Istre
Vsi, ki štartamo na letošnjo ruto iz Istre, se lahko zmenimo in organiziramo tule. Predlagam nek miting point, nato pa skupno plovbo do Balvanide.
Za začetek se preštejmo, koliko nas bo šlo.
Za začetek se preštejmo, koliko nas bo šlo.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Jaz tudi štartam iz Vrsarja. Točen štart bo itak malce odvisen od vremena. Mogoče se lahko dobimo na Crvenih in gremo skupaj naprej. Lani se je meni npr. malce mudilo zaradi burje, sigurno pa raje vidim da gremo skupaj. Že zaradi varnosti, če ne drugega. No, družba bo itak fina! 
Plovilo: ALA MOANA II
-
Bouges Nina
- Admiral
No lepo. Vidim, da bo pestra družba že day before.
Predlagam, (itak bo zadnjo besedo imelo vreme) da se dobimo v petek proti večeru na Kamenjaku. Potem pa, kot je povedal Bladzo. Ob mirnem Kvarnerju gremo skupaj z jadralci prek v soboto zarana. Če bo pa rock n roll, pa vsak po svojih najboljših močeh.
Bog ve kaj, se nismo zmenili. Smo pa v fazi organiziranja. In to je dovolj.
Predlagam, (itak bo zadnjo besedo imelo vreme) da se dobimo v petek proti večeru na Kamenjaku. Potem pa, kot je povedal Bladzo. Ob mirnem Kvarnerju gremo skupaj z jadralci prek v soboto zarana. Če bo pa rock n roll, pa vsak po svojih najboljših močeh.
Bog ve kaj, se nismo zmenili. Smo pa v fazi organiziranja. In to je dovolj.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Jaz štartam iz Červobila v soboto.
Ampak en teden pred vami.
Z menoj bom vlekel še Texa in bova cel teden zalivala grla in plesala k temu, da ne boste imeli burje čez kvarner.
Vse pa je odvisno, koliko pijače nama boste povrnili, takšno boste imeli vreme
Skratka dobimo se v Balvanidi, oboroženi z Lošinjskimi čevapi.
Kr en, pa glej, da boš imel suho oglje sabo, da bomo pri Texu na Flayu lahko pekli.
Ampak en teden pred vami.
Z menoj bom vlekel še Texa in bova cel teden zalivala grla in plesala k temu, da ne boste imeli burje čez kvarner.
Vse pa je odvisno, koliko pijače nama boste povrnili, takšno boste imeli vreme
Skratka dobimo se v Balvanidi, oboroženi z Lošinjskimi čevapi.
Kr en, pa glej, da boš imel suho oglje sabo, da bomo pri Texu na Flayu lahko pekli.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost