Priobalni of shore
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Priobalni of shore
Kaj bi mi severnjaški rjuharji kaj v kratkem skup potegnal v kako Pulo al pa Medulin na pir?Tko petk ,sobota pa mal nedelje?
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Vidim, da ni nobenega odgovora.
Jaz bi z veseljem, ampak še ne utegnem - v začetku septembra sem še polno zaseden drugje... Pa še mogoče ideja, da bi bil cilj tokrat semle.
Jaz bi z veseljem, ampak še ne utegnem - v začetku septembra sem še polno zaseden drugje... Pa še mogoče ideja, da bi bil cilj tokrat semle.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Marjan Tomki napisal/-a:Vidim, da ni nobenega odgovora.
Ja Polanc, kot MT predlaga ne bi bilo slabo, za kakšnih 5 bark bi se dobilo priveze in ne lačni niti žejni ne bi šli spat
polanc napisal/-a:Al me ne zanima kdo ne more,kdo je zaseden,kdo bo na regati.Zanimal me je če bi kdo šel.Ni nobenga in tema se komot zaklene.lep dan vsem.Midva Andrej ,se bova pa komot mim te teme zmenila kam bi pičla.
Polanc, kaj si tako hitro obupal!? Počakaj, jesen je še dolga. Ni hudič, da se ne zmenimo za eno tridnevno skupinsko. Jaz računam bolj na oktober in naprej.
No ja, vmes je še Barkovljanka 9.10.
- od kapitana zena
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
od kapitana zena napisal/-a:samo polancu (ki ga imam zeloo rada,da ne bi kdo narobe razumel) uspe takšen oksimoron. In ga nihče ne križa!!! Ga ni priobalnega ofšorja. Ga ni!
Of šor je of šor darling!
V četrtek grem na en majhen off.. od Pirana do Tremitov. Dva dni 24/24. upam, da bo veter prijazen!!!
Polanc je s tem tokrat imel v mislih potep malo bolj daleč in malo proč od obale, ne le do sosednjega zaliva, do naslednjega mesta, kjer tisti dan prijemajo ribe ali popoldanske vadbe jadranja 'mularije' (optimisti in od tam naprej) - vsaj tako smo ga verjetno večinoma tudi razumeli.
Včasih je bil tudi večkrat tarča za križanje (Tex je na različne načine križal nekatere njegove oglase, od Rivetta do sidra polanc) - zdaj pa najbrž tisti delež strel (in križanj) polovijo moji prispevki.
Sicer pa ti želim in privoščim lep veter, ne preveč nemirno morje ter vse OK in dobro družbo na barki
Correct me if I am wrong, please.
- od kapitana zena
- Admiral
Marjan Tomki napisal/-a:od kapitana zena napisal/-a:samo polancu (ki ga imam zeloo rada,da ne bi kdo narobe razumel) uspe takšen oksimoron. In ga nihče ne križa!!! Ga ni priobalnega ofšorja. Ga ni!
Of šor je of šor darling!
V četrtek grem na en majhen off.. od Pirana do Tremitov. Dva dni 24/24. upam, da bo veter prijazen!!!
Polanc je s tem tokrat imel v mislih potep malo bolj daleč in malo proč od obale, ne le do sosednjega zaliva, do naslednjega mesta, kjer tisti dan prijemajo ribe ali popoldanske vadbe jadranja 'mularije' (optimisti in od tam naprej) - vsaj tako smo ga verjetno večinoma tudi razumeli.![]()
Včasih je bil tudi večkrat tarča za križanje (Tex je na različne načine križal nekatere njegove oglase, od Rivetta do sidra polanc) - zdaj pa najbrž tisti delež strel (in križanj) polovijo moji prispevki.
Sicer pa ti želim in privoščim lep veter, ne preveč nemirno morje ter vse OK in dobro družbo na barki
a spet!!!
Tomki, ni ti treba polanca braniti. Res ne!!! Ofšor je of šor! Ne vem, zakaj se v debato spuščaš?
Pišuka, še meni boš pritisk dvignil!!!!!!
Dej polanc napiš kako je bilo in fotkeeee, prioblanega ofšora.
Nehte se kregat jadranski ofšorjevci, da vas kakšen oceanski ne sliši.
Ampak v bistvu me pa zanima kaj je offshore, tko med nami, ker jaz sem tudi mislil, da se grem nekaj v tem stilu. Jebela v Jadranu pa res težko uideš obali. Če že ne vidiš italijanske obale pa se obrneš nazaj in te Velebit spremlja skoraj do Italije. Skoz si priobalni
Nehte se kregat jadranski ofšorjevci, da vas kakšen oceanski ne sliši.
Ampak v bistvu me pa zanima kaj je offshore, tko med nami, ker jaz sem tudi mislil, da se grem nekaj v tem stilu. Jebela v Jadranu pa res težko uideš obali. Če že ne vidiš italijanske obale pa se obrneš nazaj in te Velebit spremlja skoraj do Italije. Skoz si priobalni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov