Priobalni of shore

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

Priobalni of shore

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Sep 04, 2016 10:02

Kaj bi mi severnjaški rjuharji kaj v kratkem skup potegnal v kako Pulo al pa Medulin na pir?Tko petk ,sobota pa mal nedelje?
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Sep 07, 2016 10:22

Vidim, da ni nobenega odgovora.

Jaz bi z veseljem, ampak še ne utegnem - v začetku septembra sem še polno zaseden drugje... Pa še mogoče ideja, da bi bil cilj tokrat semle.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Sr Sep 07, 2016 11:42

Marjan Tomki napisal/-a:Vidim, da ni nobenega odgovora.

Jaz bi z veseljem, ampak še ne utegnem - v začetku septembra sem še polno zaseden drugje... Pa še mogoče ideja, da bi bil cilj tokrat semle.

Ja Polanc, kot MT predlaga ne bi bilo slabo, za kakšnih 5 bark bi se dobilo priveze in ne lačni niti žejni ne bi šli spat :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Sr Sep 07, 2016 12:22

Jest sem koj za sam najdit en vikend frej...
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
sailord
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a sailord » Če Sep 08, 2016 12:28

Zdaj so skoraj vsak vikend regate v Piranskem zalivu. To soboto Diplomatska, naslednjo Sladka Istra, itd...
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Sep 08, 2016 15:59

Al me ne zanima kdo ne more,kdo je zaseden,kdo bo na regati.Zanimal me je če bi kdo šel.Ni nobenga in tema se komot zaklene.lep dan vsem.Midva Andrej ,se bova pa komot mim te teme zmenila kam bi pičla.
Tadejko
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana - Červar

OdgovorNapisal/-a Tadejko » Če Sep 08, 2016 20:03

Jaz bom ta vikend v Červarju +- x NM :D
Do Medulina mi najbrž ne bo zneslo, če greš kaj mimo pa vseakor pokliči.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Če Sep 08, 2016 20:52

polanc napisal/-a:Al me ne zanima kdo ne more,kdo je zaseden,kdo bo na regati.Zanimal me je če bi kdo šel.Ni nobenga in tema se komot zaklene.lep dan vsem.Midva Andrej ,se bova pa komot mim te teme zmenila kam bi pičla.

Polanc, kaj si tako hitro obupal!? Počakaj, jesen je še dolga. Ni hudič, da se ne zmenimo za eno tridnevno skupinsko. Jaz računam bolj na oktober in naprej.
No ja, vmes je še Barkovljanka 9.10.
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Po Sep 12, 2016 21:49

samo polancu (ki ga imam zeloo rada,da ne bi kdo narobe razumel) uspe takšen oksimoron. In ga nihče ne križa!!! Ga ni priobalnega ofšorja. Ga ni!
Of šor je of šor darling!
V četrtek grem na en majhen off.. od Pirana do Tremitov. Dva dni 24/24. upam, da bo veter prijazen!!!
Uporabniški avatar
Leut
Admiral

OdgovorNapisal/-a Leut » Po Sep 12, 2016 23:19

V četrtek grem na en majhen off.. od Pirana do Tremitov. Dva dni 24/24. upam, da bo veter prijazen!!![/quote]

Oh, lepi spomini, lepo jadranje, ...
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Sep 13, 2016 11:04

od kapitana zena napisal/-a:samo polancu (ki ga imam zeloo rada,da ne bi kdo narobe razumel) uspe takšen oksimoron. In ga nihče ne križa!!! Ga ni priobalnega ofšorja. Ga ni!
V četrtek grem na en majhen off.. od Pirana do Tremitov. Dva dni 24/24. upam, da bo veter prijazen!!!

Polanc je s tem tokrat imel v mislih potep malo bolj daleč in malo proč od obale, ne le do sosednjega zaliva, do naslednjega mesta, kjer tisti dan prijemajo ribe ali popoldanske vadbe jadranja 'mularije' (optimisti in od tam naprej) - vsaj tako smo ga verjetno večinoma tudi razumeli. :wink:

Včasih je bil tudi večkrat tarča za križanje (Tex je na različne načine križal nekatere njegove oglase, od Rivetta do sidra polanc) - zdaj pa najbrž tisti delež strel (in križanj) polovijo moji prispevki.

Sicer pa ti želim in privoščim lep veter, ne preveč nemirno morje ter vse OK in dobro družbo na barki :wink:
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » To Sep 13, 2016 11:29

Marjan Tomki napisal/-a:
od kapitana zena napisal/-a:samo polancu (ki ga imam zeloo rada,da ne bi kdo narobe razumel) uspe takšen oksimoron. In ga nihče ne križa!!! Ga ni priobalnega ofšorja. Ga ni!

Polanc je s tem tokrat imel v mislih potep malo bolj daleč in malo proč od obale, ne le do sosednjega zaliva, do naslednjega mesta, kjer tisti dan prijemajo ribe ali popoldanske vadbe jadranja 'mularije' (optimisti in od tam naprej) - vsaj tako smo ga verjetno večinoma tudi razumeli. :wink:

Včasih je bil tudi večkrat tarča za križanje (Tex je na različne načine križal nekatere njegove oglase, od Rivetta do sidra polanc) - zdaj pa najbrž tisti delež strel (in križanj) polovijo moji prispevki.

Sicer pa ti želim in privoščim lep veter, ne preveč nemirno morje ter vse OK in dobro družbo na barki :wink:

a spet!!!
Tomki, ni ti treba polanca braniti. Res ne!!! Ofšor je of šor! Ne vem, zakaj se v debato spuščaš?
Pišuka, še meni boš pritisk dvignil!!!!!!
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » To Sep 13, 2016 13:27

He he he ...sam de je akcija :twisted:
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » To Sep 13, 2016 15:42

ha ha na vikend priobalnem of šoru smo lepo sprašla z mojo eno jadrnico haha..Ne more glih vsak zje... tastarga pleškota...
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Sep 13, 2016 18:17

Dej polanc napiš kako je bilo in fotkeeee, prioblanega ofšora.

Nehte se kregat jadranski ofšorjevci, da vas kakšen oceanski ne sliši.

Ampak v bistvu me pa zanima kaj je offshore, tko med nami, ker jaz sem tudi mislil, da se grem nekaj v tem stilu. Jebela v Jadranu pa res težko uideš obali. Če že ne vidiš italijanske obale pa se obrneš nazaj in te Velebit spremlja skoraj do Italije. Skoz si priobalni :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov