Štart iz Krka na 9. ruto

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

Štart iz Krka na 9. ruto

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Jun 07, 2017 18:26

Okrog organizacije nas krkašev sem malo čakal, ker sem močno upal, da grem na jug že v četrtek ali petek... No pa ne bo iz tega nič, tako da štartam na ruto v soboto zjutraj...

Kdo gre zraven? Moj plan je štart iz Punta (verjetno še kdo, ki pride s prikolico) in gasa do Plavnika, tam pa dobimo še s tistimi z Malinske, Kraljevice, severne strani Krka, mogoče Senja in podobno...
Pride kdo v Punat že v petek? Imamo koncert Tomislava Bralića v Puntu, časti Trgovina Krk zaradi odpiranja nove velike trgovine... :lol:
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Jun 07, 2017 18:46

lejga lejga v petek se ga bo nagonu zvečer, in bo štart šele v soboto popoldan... :lol:
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
theDamjan
Admiral
Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a theDamjan » So Jun 10, 2017 11:02

Odličen načrt za petek zvečer.

Tako bodi!🥃🍴🍔🍾🍟🍜
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Jun 21, 2017 00:24

Da malo oživim še tole debato, pa brez Texa, ker Krk ni zanj, je predaleč, pa most je treba plačat, pa marina je predraga, pa voda je menda mrzla, pa.... :lol:

Torej, kdo gre še iz Krka v soboto zjutraj/dopoldan?
Vem da sem to jaz, pa theDamjan, okrog ovinka pride ToniM, za Matejca vem, da bo potegnil že 1 dan prej, ker je letos postal počasen :lol: :lol: :lol:
Še kdo? Roman1? Janadino, prideš na Krk? Bošta je rekel da še ni ziher? MatejP, prideš v Punat? Pinosat tudi?

Kdo od vas pride na Krk oziroma v Punat že v petek?

Prosim da se malo zmenimo, pa da se potem dobimo na Plavniku kot ponavadi in gremo skupaj naprej.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Jun 21, 2017 06:57

Jaz pridem v soboto zjutraj najverjetneje v Punat in dam čoln v vodo. Bom pa v petek zvečer že tam nekje spodaj, ali v Kraljevici ali pa pridemo na fešto v Punat. Ker bomo verjetno prvi dan trije, imam pa samo eno spalnico zato gremo nazaj v Kraljevico spat v petek.
V soboto pa itak ne bomo spali. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Sr Jun 21, 2017 12:45

Jaz in Luna557 štartamo iz Klimna v soboto zjutraj....mogoče pridemo v petek v Punat po suhem. Če ne bo burje, bova najbrž krenila čez senjska vrata in se vam pridružimo na Cresu...(kako se že reče tistemu zalivu, kjer se običajno ustavimo?)
Jaz računam potem še pred Ilovikom na črpalko v Lošinj....magari če pošljem luno pod most z kantami, da nebom rabil čakat odpiranja mostu...
mirno morje
Uporabniški avatar
jandrej
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a jandrej » Sr Jun 21, 2017 13:27

Moj štart je je iz Jadranova. Počakajta me pri svetilniku v Šilo, ali pa vaju jaz počakam v Jadranovem če gresta ob zahodni obali Krka. Pa za uro bi se bilo treba zmenit.
LUNA557
Kontraadmiral
Kraj: Soline

OdgovorNapisal/-a LUNA557 » Sr Jun 21, 2017 17:45

Roman 1 napisal/-a:Jaz in Luna557 štartamo iz Klimna v soboto zjutraj....mogoče pridemo v petek v Punat po suhem. Če ne bo burje, bova najbrž krenila čez senjska vrata in se vam pridružimo na Cresu...(kako se že reče tistemu zalivu, kjer se običajno ustavimo?)
Jaz računam potem še pred Ilovikom na črpalko v Lošinj....magari če pošljem luno pod most z kantami, da nebom rabil čakat odpiranja mostu...

Roman 1 kje si pa ti ze vidu Luno pod mostom? To bo pa atrakcija ,ce bo res. :lol:
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Jun 21, 2017 19:12

OK, zmenjeno, se pokličemo. Če greste direkt proti Cresu, se potem dobimo v Koromačni, kjer ponavadi itak naredimo kopanje... :lol:

Janadino že vidim da bo v petek pel Ne damo te pismo naša, pa Nisam ja te sriće, potem, ko bodo šli 3-je spat v eno spalnico bo pa nadaljeval z Ne mogu te prestat ljubit... :lol: :lol: :lol:
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Sr Jun 21, 2017 19:55

Štartam v petek zvečer ali v soboto zgodaj zjutraj... se dobimo v Koromačni na hladnem...
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
McKenzy
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a McKenzy » Sr Jun 21, 2017 23:00

Pozdravljeni. Tudi jaz štartam iz Malinske v soboto zjutraj, pa me zanima kdaj približno se dobite na Plavniku, da bi se vam lahko pridružil. Sicer bova v petek že na krku, vendar nimava še točnih planov.
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kraj: Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Če Jun 22, 2017 00:26

Jaz grem šele v soboto zjutraj od doma...se vidimo na Iloviku zvečer.

Primož
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Če Jun 22, 2017 07:05

admin napisal/-a:
Janadino že vidim da bo v petek pel Ne damo te pismo naša, pa Nisam ja te sriće, potem, ko bodo šli 3-je spat v eno spalnico bo pa nadaljeval z Ne mogu te prestat ljubit... :lol: :lol: :lol:

Ko ti bom povedal pripetljaj z mojim novim mornarjem ti več nebo smešno.
:wink:

Ti mi raje zrihtaj spust čolna, da se nebom spet kregal tam na Dunatu kot lani.
Guma je guma, zaenkrat.
matejp
Desetnik

OdgovorNapisal/-a matejp » Če Jun 22, 2017 21:29

Če bo vse ok sem jaz jutri dopoldan na Rabu, in se vam pridružim na poti...

Lp
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Pe Jun 23, 2017 08:16

matejp napisal/-a:Če bo vse ok sem jaz jutri dopoldan na Rabu, in se vam pridružim na poti...

Lp

Jandrej, Luna557 in jaz planiramo mimo severa Raba na Cres.....
mirno morje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta