Termin je znan, enako kot vsako leto, vikedn okrog praznika samostojnosti letos torej:
od sobote 23.06. do torka 26.06.2018
Med pogovori z nekaterimi člani smo prišli do zaključka kot že nekaj let prej, da je organizacija neke zabave/večerje praktično nemogoča. Možno je le, če se denar pobere v naprej.
Plan je podoben kot leta poprej, je pa treba narediti spet malo spremembe:
1. dan (sobota):
Če se nam uspe organizirat, planiramo zabavo z roštiljem ali kakšmim loncem.
Opcija A so Unije, zaliv Maračol.
Opcija B Krivica/Balvanida
Na obeh lokacijah bi lahko organizirali piknik in dobili osebje, ki bi poskrbelo za hrano.
Prosim mnenja in če smo sploh za to, da gremo v organizirano... Bojim se malo tega, ker vsakemu nekaj ne paše, ne je tega, ne pije tega, mu je preveč, je premalo, itd...
2. dan (nedelja):
Ena od opcij je Premuda, če je vreme stabilno je tam lahko krasno. Na sidru/zapuščeni boji, zraven je tudi oštarija, celo več kot ena, mirna lokacija in pa malo drugače kot leta prej.
Druga zanimiva opcija bi bila mogoče Silba, tam že dolgo nismo bili, ne vem kako je s koncesijami, ima mogoče kdo informacijo? Lani je bilo brez muringov in tudi zaston v notranjosti, enako tudi leto poprej.
Tretja opcija je mogoče sv. Nikola na Olibu, tudi tam imamo kombinacijo, da se organizira neka hrana, seveda spet to pomeni, da se je treba prej dogovoriti za točno število.
3. dan (ponedeljek):
Ne vem, nimam idej, ponavadi smo bili na Istu že drugi, največkrat pa tretji dan. Meni osebno ni slabo, je pa res, da je vsako leto isto. Kaj pravite? Predlogi?
4. dan (torek):
Vračanje nazaj proti izhodišču posameznika ali pa nadaljevanje poti na dopust pri nekaterih...
Ob vsem skupaj še finančni vidik. Želja nekaterih članov je bila, da se pobere nekaj denarja, da se s tem zagotovi resnost prijave, delno financira majice, točno število oseb na pikniku, itd... To je komplicirano, pobirati denar od večjega števila je skoraj nemogoče, če že, bi to bilo treba preko računa.
Ker sem v kroničnem pomanjkanju časa zaradi službenih obveznosti, prosim za pomoč pri organizaciji. Moramo si malo razdeliti obveznosti, ker jaz vsega ne bom zmogel.
Prosim tudi sponzorje, da se javijo in pa če ima kdo koga, ki bi bil pripravljen malo sofinancirati, da poskusti to urediti. Sponzorjem iskrena hvala že v naprej!
Sedaj pa prijave, kdo gre, kaj mu paše, predlogi za lokacije, itd...