KAMP Šimuni - privez na bojo

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan
Kraj: Okolica LJ

KAMP Šimuni - privez na bojo

OdgovorNapisal/-a BohVar » Pe Jul 01, 2011 09:45

Torej morda, pa komu pride prav informacija okoli privezov plovil v kampu Šimuni (Pag). Sem pisal za info in dobil naslednji odgovor:

Na zalost nismo u mogucnosti izvrsiti rezervaciju za Vasu barku s obzirom na to da postoji ca 30-tak bova na nasem poluotoku (mobilne kucice tip Dalmacija nalaze se u zoni 5100 na maksimalno ca 60-tak metara od mora), koje su gratis za sve goste, ali na zalost nisu numerirane i to je glavni razlog zasto ne mozemo napraviti rezervaciju za njih. Svakako savjetujemo da ponesete sa sobom i svoja sidrista. Hvala puno na razumijevanju.

lp 8)
Hodi v planine in plovi po morju dokler je še čas, ker prišel bo čas, ko ne bo več čas, in kmalu bo ta čas!
klemzi
Admiral
Kraj: trzin

OdgovorNapisal/-a klemzi » Pe Jul 01, 2011 15:09

Pred leti, ko smo kampirali v Šimunih sem privez rešil tako, da sem šel kar od vrat do vrat v vasi Šimuni (nasproti vhoda v marino) in sem pri domačinih dobil privez. Jih imajo kar nekaj. Seveda sem ponudil tudi plačilo (točno toliko kot bi plačal za prikolico v kampu) in imel pri njem tudi prikolico. Za gratis sem dobil še dve večerji pri njih in imel 24 urni nadzor čolna.
Praktično sem več dobil nazaj kot sem plačal.
V tem primeru so se domačini res izkazali!

LP Klemen
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan

OdgovorNapisal/-a BohVar » To Jul 12, 2011 15:07

Kje ste pa pristajali v kampu (vkrcanje ostalih oseb na čolnu in opreme)? Ali ste peš hodili k domačinom v vas in ste potem od tam izpluli?

Poznam enega fajn domačina, smo bili za prvomajske dol..... 8) :roll:
Hodi v planine in plovi po morju dokler je še čas, ker prišel bo čas, ko ne bo več čas, in kmalu bo ta čas!
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan

OdgovorNapisal/-a BohVar » To Avg 30, 2011 08:53

Torej od letos naprej je možen privez na novih pontonih. Globina od 2m in globlje....
Slika:
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov