4. Ruta morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
4. Ruta morjeplovec.net
Kako je kej z letosnjo ruto?
Kdaj, kam, kako ? A bo stevilo kej omejeno ?
Kdaj, kam, kako ? A bo stevilo kej omejeno ?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
4. ruta Morjeplovec.net
Datum je znan, ostaja isti vikend, letos zopet od sobote do torka. Štartamo 23.6., vrnemo se 26.6. Dopusta letos rabite samo en dan, torej torek!
Kam gremo? Nimam pojma... Mislim, da niti ni kaj posebej veliko alternativ. Če se hočemo dobiti skupaj v večjem številu iz vseh koncev, potem ostajamo v istem akvatoriju. Delati ruto v srednji Dalmaciji je pomoje nesmiselno, saj vas pol ne bo prišlo...
Datum je znan, ostaja isti vikend, letos zopet od sobote do torka. Štartamo 23.6., vrnemo se 26.6. Dopusta letos rabite samo en dan, torej torek!
Kam gremo? Nimam pojma... Mislim, da niti ni kaj posebej veliko alternativ. Če se hočemo dobiti skupaj v večjem številu iz vseh koncev, potem ostajamo v istem akvatoriju. Delati ruto v srednji Dalmaciji je pomoje nesmiselno, saj vas pol ne bo prišlo...
Matejc tole bo pa kar jebeno tale KREN ga osebno mal poznam raj bi ti dal karkol okrog teh stvari ki jih ti omenjaš bo pa jebeno.Lej mogoče ga bomo dal pa na listo. Tisto okrog lipnika bomo pa še kaj rekli nevem kakšen ZELENI ČAJ mu pa res ne bomo kuhali bo boljše če je kar doma
Mogoče bo pa že lahko kaj spil
l.p Sundancer
Mogoče bo pa že lahko kaj spil
l.p Sundancer
pozdravljeni morjeplovci
glede na to,da mi je šefica določla pitje čaja celo leto,bo letos težka da grem na ruto,edino če začnete pit čaj.
je pa treba letos na sestanku točno določit par stvari,ker lani smo ga res srali.
pa če bo kdo spet galamu,da ne bom mogu spat,ode v vodo
vi se že prijavljate na ruto,jaz mam še pa motor na paleti,pa peto na ponku,vinč pa bojler je še v trgovini pa še... pa ne me j....,to se mi je tud lani pred ruto dogajalo,pa je letos zgleda isto,sam fajn pa je neki delat,da si mal črn
v glavnem CC bo pripravljen,za junijske radosti,posadka pa tud
a ima kdo idejo,kako naj ojačam tender da bo posadka zdržala čelne trke
glede na to,da mi je šefica določla pitje čaja celo leto,bo letos težka da grem na ruto,edino če začnete pit čaj.
je pa treba letos na sestanku točno določit par stvari,ker lani smo ga res srali.
pa če bo kdo spet galamu,da ne bom mogu spat,ode v vodo
vi se že prijavljate na ruto,jaz mam še pa motor na paleti,pa peto na ponku,vinč pa bojler je še v trgovini pa še... pa ne me j....,to se mi je tud lani pred ruto dogajalo,pa je letos zgleda isto,sam fajn pa je neki delat,da si mal črn
v glavnem CC bo pripravljen,za junijske radosti,posadka pa tud
a ima kdo idejo,kako naj ojačam tender da bo posadka zdržala čelne trke
Lp CC
Baje gredo letos, zaradi prevelikega števila zainteresiranih lahko le tisti, ki so bili na 1. RUTI MORJEPLOVEC.

Nazadnje spremenil kr en, dne Pe Jan 20, 2012 09:17, skupaj popravljeno 1 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta