Gregor, ali imaš kake podatke če so v Šimunih že naredili fešto sedaj ko si odšel
Pobožična plovba
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Bravo Gregor.n.! Glede Bavarie imaš prav, kresne poleti in pozimi, .... čist nemško! Sem pa navdušen nad tvojim humorjem in slogani!
Glede Biograda pa po Novem letu, ker tole mi ne gre v račun. Isti si kot velenjsko Gorenje pred časi 1+1=3, kje je tu logika?
LP

Glede Biograda pa po Novem letu, ker tole mi ne gre v račun. Isti si kot velenjsko Gorenje pred časi 1+1=3, kje je tu logika?
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Novinec, je logika. Od mene do Posedarij je zgodba ista od Posedarij do Biograda je cca 20 minut, do Šimunov čez cel Pag malo več kot 45 minut, torej sem na barki skoraj pol ure prej. Če sem šel preko Senja in na trajekt je sicer 80 km manj a časovno preko 4 ure. Kilometrov pa je do obeh destinacij isto cca 400, le do Biograda je več avtoceste. Torej sem sedaj na barki v 3 urah in pol, gužve pa sedaj pred tuneli tudi v sezoni ni več. In kar je najbolj pomembno, sem v mestu in to krasnem, vse kar rabim imam v radiju 100 metrov in skoraj vse je odprto tudi pozimi, za razliko od Paga ki "živi" samo 3 mesece na leto, da o ljudeh ne izgubljam besed. Žal mi je edino za par prijateljev, ki zaenkrat ostajajo na Pagu, saj smo bili super družba.
Janadino, se mi je zdelo da zvečer vidim ognjemet v smeri Paga.
lpg
Janadino, se mi je zdelo da zvečer vidim ognjemet v smeri Paga.
lpg
https://medisken.si
Fanta zdej mi je pa že žal, da nisem jeseni še jaz pridirjal dol.
Glede vožnje in časa je vse kar je napisal Gregor,n res, ampak jaz sem se namesto Biograda vseeno odločil za Cres.
Je isto ful fajn, sam do Oliba je mal daleč
Gregor dež polako pada, a svi dobri ljudi napuštamo Šimuni.
Verjemi, tudi stare korenine bodo glede na te razmere prej ali slej odpluleIz Šimunov.
Lp Mitja
Glede vožnje in časa je vse kar je napisal Gregor,n res, ampak jaz sem se namesto Biograda vseeno odločil za Cres.
Je isto ful fajn, sam do Oliba je mal daleč
Verjemi, tudi stare korenine bodo glede na te razmere prej ali slej odpluleIz Šimunov.
Lp Mitja
Ampak snega pa zihr tam ni toliko, kot pri tebi
Mitja P napisal/-a:Fanta zdej mi je pa že žal, da nisem jeseni še jaz pridirjal dol.
Je isto ful fajn, sam do Oliba je mal daleč![]()
Lp Mitja
DD, v Šangulinu sem že bil, tako da zgoraj omenjeno vzamem v zakup, so pa letos malo obnovili sanitarije (kontejnerje). Sicer pa na levi strani istega pomola, "Marina Kornati" ni nič bolje, le 500 eur dražje. Za centralni del marine sem premajhen, pred hotelom Ilirija pa gunca in sanitarije so čez cesto v hotelu-odpade. Kar se tiče pa vetra, pa se ne spomnim, da kdaj nebi izplul, za razliko od Paške burje V Šimunih. Ko se navadiš na to, ti Biogradski "vetriči" ne pridejo do živega, oziroma vedno se najde kotiček za bližnjim otokom ali otočki kjer je znosno.
lpg
lpg
https://medisken.si
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost