vreme čez 1.maj

Vreme na morju, njegove nevarnosti in lepote

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Apr 21, 2010 14:57

Lani sem se naje..l z vremenom za prvi maj, letos upam da se ne bom preveč. Že vidim kako bom spet čoln malo peljal na izlet po "lepi njihovi" po CESTAH.
Če bi pol tolko kilometrov naredil po morju kot po cestah bi bilo veselje. :lol:

Novinec, ti maš vsaj streho, jaz pa ne upam sploh nosa pomoliti ven ko dežuje. :lol: Ja, valovi pa so jeba.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Apr 21, 2010 15:11

Janadino imaš prav, nam z večjimi plovili v marini je veliko lažje če dežuje, kajti imamo popoln komfort kot doma (spodaj, zgoraj,.... vse zaprto). Če je morje vzvalovano sem privezan na pomol in me ne moti preveč. Res so velike prednosti večjega plovila pred majhnim, sploh pa, če je ta še gumenjak odprtega tipa.
Želim ti, da bi bilo vremee lepo, da ti posije sonce in da imaš mirno morje, da bodo letošnji prazniki drugačni :lol:

LP
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Apr 21, 2010 15:39

Novinec napisal/-a:Janadino imaš prav, nam z večjimi plovili v marini je veliko lažje če dežuje, .......... :lol:

LP

Ja , posebno ko dobimo račun za letni vez ........ :wink: Takrat je meni prav toplo pri srcu :evil: Dobro, da se to hitro pozabi, ko pridejo lepi trenutki, a ne ?

Novinec, kateri je tisti naslov, kjer ti gledaš vreme za Poreč ? Lani sem preverjal in je bil bolj točen od aladin-a.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Sr Apr 21, 2010 15:46

Fantje od sobote dalje kaže prelepo da bi blo res, zato predlagam da tole temo ne nadaljujemo, ker bomo vse pokvarli. :lol:
lpg
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Apr 21, 2010 19:56

kr en napisal/-a:Novinec, kateri je tisti naslov, kjer ti gledaš vreme za Poreč ? Lani sem preverjal in je bil bolj točen od aladin-a.

Preverjam na več povezavah, a si včasih znajo biti kar različne. Vedno si vzamem za "tapravo" ki je meni všeč :lol:

Prva naj bi bila najbolj točna, ker je domača, a moram reči da ni:

MATEO HR

Druga mi je najbolj pri srcu, pa še izbiro ima 7 ali 15 dni:

MATEO ITALIA

Tretja je grafično zanimiva, ker ima vse oblike:

MATEO ADRIATICA

Ter četrta a najmanj zanesljiva za morje, je pa najbolj zanesljiva za domači kraj in piknike:

BAYER

Če še komu pride prav bom zelo vesel, vendar v slučaju slabega vremena in netočnosti podatkov, ne zlivajte jeze na mene :lol:

LP
:wink:
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Apr 21, 2010 23:28

Novinec napisal/-a: ne zlivajte jeze na mene :lol:

LP

Nikakor. Pa hvala.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Apr 28, 2010 09:03

No letos sem imel samo polovico dnevov dež, tak da je bilo še kolko tolko vredi. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Če Apr 29, 2010 20:11

Janadino, kje si pa bil, da si imel dež? Na Škotskem? Na jadranu je samo 1x poškropilo.

LP
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Apr 29, 2010 22:51

Verjetno je bil skoz moker navznoter. :lol:
Letos je pa ja tak kič od vremena da ni za verjet, jaz sem mislil danes domov, pa bom potegnil še do sobote. 8)
lpg
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Če Apr 29, 2010 23:03

gregor.n napisal/-a:....... jaz sem mislil danes domov, pa bom potegnil še do sobote. 8)
lpg

Ko bom velik bom Gregor.n in bom imel 246 dni dopusta,..... ostalo so pa prazniki, sobote in nedelje :lol:

Bravo!

LP
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Apr 30, 2010 09:07

Ja, saj je lahko lepo vreme, ko pa sem jaz odšel domov, tak je ponavadi za prvi maj, za ostali del dopusta pa je bilo vreme res vedno super, razen redkih izjem. V petek, soboto in nedeljo je bilo res mutno, malo je tudi deževalo, šele v ponedeljek se je zjasnilo in od takrat se je začelo lepo vreme, jaz pa v torek domov. :cry: Malo sem besen.
Moker pa sem bil iz obeh strani, najprej od znotraj potem pa od zunaj ko sem padel po rampi za spuščanje čolnov, in to tri krat naenkrat in šele z nohti sem se zadržal da nisem zlezel v celi v vodo. :D
Ampak dobro, vozili smo se dosti, prelaufali vso Šolto, tričetrt Brača, za Split pa nam je zmanjkalo časa. Drugič.
Uživajte še naprej v lepem vremenu, pri nas je tudi. :D
Guma je guma, zaenkrat.
Original-One
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Original-One » Pe Apr 30, 2010 09:11

Jaz sem imel na Cresu (tudi Lošinj in okolica) že skoraj kičasto vreme. Skos sonce, mal vetra, skratka vroče. Ljudi pa tudi dosti, recimo Susak čist zaseden :)

lp
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Ne Maj 02, 2010 19:00

Danes sem se vrnil iz Krka in se ne spomnim kdaj je bilo za prvomajske praznike tako lepo vreme kot letos. Je današnji dež že kar pasal.
Kopalna sezona je odprta-smo se veselo namakali vsi razen žene, ki je bolj zmrznjena.
mirno morje
nuvolari
Viceadmiral
Kraj: bled

OdgovorNapisal/-a nuvolari » Če Maj 06, 2010 23:24

lepo vreme..helouuu..ja zdnje dni aprila je blo..pol pa eto od nedelje naprej dež..je blo pa lansko leto veeeelik lepš..k sem biu 10 dni na morju ne pa sam 3 dni :S
Veritas et Aequitas
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » So Maj 08, 2010 13:44

No.. vreme je bilo 10 dni vrhunsko!
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti