Mraz na Jadranu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Mraz na Jadranu
Malo sem pogledal vremenske razmere za naslednjih 14 dni. Po italjanskem Il Meteo, bo v Puli Čez dan kar 6 dni pod 0° C, ponoči pa kar 11 dni. Od tega bo kar dva dni pod -10° C. Fantje, se kaj bojite, da vam bo zmrznila voda v barkah? Lp Luftar
Evo, sem se ravno vrnil iz Červobila.
Mater nobene sparine, ampak osvežujočih minus 1, v Izoli minus 2.
Kr en, banjca plava, ledenih sveč še ni, priklapljal pa nisem nič, ker sva z Acvnukom samo izpraznila rezervoarje in sisteme in motorje potem pa hitro v avto na toplo in nazaj.
Piha pa od slovenske obale do Postojne za popiz...
Pravjo, da bo naslednji teden juhuhu mrzu.
Dobro mene ne skrbi več, ti ( kr en ) maš pa itak antifriz v motorjih tko da ni panike. Vse ostalo BP.
Mater nobene sparine, ampak osvežujočih minus 1, v Izoli minus 2.
Kr en, banjca plava, ledenih sveč še ni, priklapljal pa nisem nič, ker sva z Acvnukom samo izpraznila rezervoarje in sisteme in motorje potem pa hitro v avto na toplo in nazaj.
Piha pa od slovenske obale do Postojne za popiz...
Pravjo, da bo naslednji teden juhuhu mrzu.
Dobro mene ne skrbi več, ti ( kr en ) maš pa itak antifriz v motorjih tko da ni panike. Vse ostalo BP.
-
al
brane, če ne bodo pa kocke iz pipe letele
Mene je bolj strah zmrzali po napeljavi, in pa pijače po barki,kot pa v tanku ( tank je vseeno v vodi na 8C )
No tudi jaz bom skočil čez vikend dol, zna biti prav lepo osvežilno hladno...
Prej pa še k delfinu nekej pojest, ko tako vabi
Mene je bolj strah zmrzali po napeljavi, in pa pijače po barki,kot pa v tanku ( tank je vseeno v vodi na 8C )
No tudi jaz bom skočil čez vikend dol, zna biti prav lepo osvežilno hladno...
Prej pa še k delfinu nekej pojest, ko tako vabi

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti