Ribolov na Kornatih
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Riba - bolj ploščata
Večinoma bom tam...., že dolgo nisem lovil in sem "napilen"....
tam pri V. Školju...tam pri tisti gnezdi za podlanice...
b9
b9
Re: Riba - bolj ploščata
bostjan9 napisal/-a:Večinoma bom tam...., že dolgo nisem lovil in sem "napilen"....
b9
No b9, ko boš pa kej ujel, pa javi da uletimo. Bomo glih po ruti lačni tam mimo drveli
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Ribolov
Rudl....žena bo tu pa tam že prisotna pri ribolovu ....da bo kaj "potegnila"....
Kr en.....ni problema, vsako noč sem na pozicijo Uglajn - Pašman na zunanji strani in okoli 9.00 ure v Kukljici na travarici in kafeju..., če le vreme dopušča. Koliko pa sem gledal, bo v teh dneh samo oslabljeni pulenat, tako, da bo ribolov potekal nemoteno....
moja CRO tel. štev. je 00385 911 851 861....če boš kakšno jutro v Kukljici pokliči, oz, pošlji kakšno sporočilo in ti z veseljem dam kakšno ribo....po navadi se čez noč v ledu kar nekaj nabere....
l.p. b9
Kr en.....ni problema, vsako noč sem na pozicijo Uglajn - Pašman na zunanji strani in okoli 9.00 ure v Kukljici na travarici in kafeju..., če le vreme dopušča. Koliko pa sem gledal, bo v teh dneh samo oslabljeni pulenat, tako, da bo ribolov potekal nemoteno....
moja CRO tel. štev. je 00385 911 851 861....če boš kakšno jutro v Kukljici pokliči, oz, pošlji kakšno sporočilo in ti z veseljem dam kakšno ribo....po navadi se čez noč v ledu kar nekaj nabere....
l.p. b9
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta