Led luč za lignjelov
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Yam...(t)
Točno, vendar nisem toliko uspešen rvno s tataki tehniko, ampak mi najbolj rata prevarit lignja, da je Yamashita vse-skozi v gibanju. Sam se vedno sidram, kot sem že omenil in nato s palico "vozim" vabe kakšnih 10 cm od tal, včsih potegnem za 2 m navzgor in nato spustim,,,če je ligenj v bližini bo 100 % napadel.
b9
b9
Gydro glow
Resnično je luč ena od elementov pri nočnem lignjelovu... tu je potrebno biti realen...ne si misliti, da če boste nabavili omenjeno lampo, da bodo liognji sami skakali na čoln....
Zelo pomembno je najti pravo lokacijo, kjer se lignji zadržujejo, primerna vaba, na kateri globini "grizejo"......
Luna...... in še 1000 neznank, ki jih še nisem razvozlal.
Samo en primer..... v juliju smo jih znali uloviti po 40 - 70 kom na noč....in to vsako noč so delali..... sedaj okoli 15 avgusta pa so dobesedno "izginili".....v sploh v nočeh, ko je bila luna temna.... katastrofa.....v celi noči včasih 5 lignjev, včasih 7, skratka čista nula proti julijskem ulovu.....
l.p. b9
Zelo pomembno je najti pravo lokacijo, kjer se lignji zadržujejo, primerna vaba, na kateri globini "grizejo"......
Luna...... in še 1000 neznank, ki jih še nisem razvozlal.
Samo en primer..... v juliju smo jih znali uloviti po 40 - 70 kom na noč....in to vsako noč so delali..... sedaj okoli 15 avgusta pa so dobesedno "izginili".....v sploh v nočeh, ko je bila luna temna.... katastrofa.....v celi noči včasih 5 lignjev, včasih 7, skratka čista nula proti julijskem ulovu.....
l.p. b9
ligenj
Ja pa hrvaški državljan zraven....
Se opravičujem, malo smo mimo pihnili, malo preveč smo pobrali, to je res, drugič ko kaj podobnega ulovim bom vse izpustil....saj itak v sladkovodnem ribištvu prav tako vedno lovim ujemi - izpusti.... bom pa še na morju....
b9
Se opravičujem, malo smo mimo pihnili, malo preveč smo pobrali, to je res, drugič ko kaj podobnega ulovim bom vse izpustil....saj itak v sladkovodnem ribištvu prav tako vedno lovim ujemi - izpusti.... bom pa še na morju....
b9
PREVOZ
ALI GRE KDO V NASLEDNJIH DNEH PROTI ZADRU......
BI RABIL PREVOZ DOL.....SEM BREZ AVTA, ŽENA PA NOČE Z AVTOBUSOM NA ŠIHT?
B9
BI RABIL PREVOZ DOL.....SEM BREZ AVTA, ŽENA PA NOČE Z AVTOBUSOM NA ŠIHT?
B9
HG led lampa za ribolov
Lev 11....preberi kar piše Nikola Tesla in mu verjemi.
Kolegi, ali kdo kaj lovi?
Meni se že drugo leto dogaja, da bolj ko se približujem pozni jeseni in bi moral ribe loviti " ka u priči" manj ulovim....
Sem lovil od Proverse do Garmenjaka in povsod, kjer velja ribiška karta, ki jo kupiš v Tjelaščici.....pa je ribolov zelo slab...
Ali kdo od vas kaj ulovi....?????
Prav tako slabo kar se tiče lignjelova.....
Najbolje je še kar se tiče policijskih kontrol.....teh pa je koliko hočeš....
V parku prirode so me kontrolirali ....cela delegacija......policist, dva od luške kapitanije, dva uniformirana oborožena možakarja....takšne uniforme še nikoli v življenju nisem videl.... sta rekla, da sta od obalne straže....markirna uniforma - pištola....v uvali mir pa zasidrana velika vojaška barka...nato ribiški inšpektor in predstavnik parka prirode ...
Pisali so zapisnik, ki je trajal najmanj 1/2 ure in na koncu, ko sem zahteval en izvod zapisnika, so rekli, da ga ne dobim, ker pač ni bilo kaj narobe....
Sem imel kar pol dopusta pokvarjenega....
Ne grem več v Tjelaščico.....
l.p. B9
Kolegi, ali kdo kaj lovi?
Meni se že drugo leto dogaja, da bolj ko se približujem pozni jeseni in bi moral ribe loviti " ka u priči" manj ulovim....
Sem lovil od Proverse do Garmenjaka in povsod, kjer velja ribiška karta, ki jo kupiš v Tjelaščici.....pa je ribolov zelo slab...
Ali kdo od vas kaj ulovi....?????
Prav tako slabo kar se tiče lignjelova.....
Najbolje je še kar se tiče policijskih kontrol.....teh pa je koliko hočeš....
V parku prirode so me kontrolirali ....cela delegacija......policist, dva od luške kapitanije, dva uniformirana oborožena možakarja....takšne uniforme še nikoli v življenju nisem videl.... sta rekla, da sta od obalne straže....markirna uniforma - pištola....v uvali mir pa zasidrana velika vojaška barka...nato ribiški inšpektor in predstavnik parka prirode ...
Pisali so zapisnik, ki je trajal najmanj 1/2 ure in na koncu, ko sem zahteval en izvod zapisnika, so rekli, da ga ne dobim, ker pač ni bilo kaj narobe....
Sem imel kar pol dopusta pokvarjenega....
Ne grem več v Tjelaščico.....
l.p. B9
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost