.
Ker sem po tanovem tudi moderator, madonca sem napredoval, bom določene teme prečistil , zaklenil, da ostanejo na vrhu bo poskrbel šef.
Upam, da se strinjate, ker le tako bodo stalno aktualni.
lp
.
Obvestilo
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Obvestilo
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Povezave okrog ribolova in rib
Povezave okrog ribolova in rib
Bližnjica na tole je zdaj tudi iz kazala v bazi znanja.
Jaz o ribolovu v glavnem nimam pojma
(razen da se pri potapljanju na dah - brez rib - doslej še nisem utopil). Ugotovil pa sem, da je na forumu nekaj tem napisanih tako, da je razumljivo in zanimivo tudi 'abervezniku' kot sem jaz - ali začetniku - in za te in podobne ne bo škodilo kazalo...
Pajer1, ti moderator pa če je treba prestavi tole v svoje 'obvestilo' na začetek teme, če misliš, da tja paše... Tule sicer lahko tako jaz (v svoj prispevek) kot ti (moderator) lahko dodajava povezave...
- Kako začeti z ribolovom - od uvoda na splošno, opomina okrog ravnanja pri strupenih ribah in tudi nekaj povezav na druge vire.
Ribolov za začetnike - dober uvod okrog tega, kaj vzeti v roke in seveda da se je najbolje v živo učiti od koga, ki zna
Morski črv - spada v kazalo
Nekaj o ribolovu s potapljanjem na dah - z - proti koncu povezave - zanimivimi povezavami. Kar zadeva varnost se, tudi tam, kjer se drugače kdaj kje ne, strinjamo da je najvarneje za začetek dober tečaj. Pa predpisi (kdaj kdo je koliko s čim... v Cro). Pa še kupček reči okoli in vmes.
2. javno brezplačno predavanje o Osnovah varnega in učinkovitega prostega potapljanja v podvodnem ribolovu - v temi je toliko 'obnove' predavanja, da človek dobi občutek, zakaj bi rabil tečaj - in zakaj se bo splačalo udeležiti takega predavanja, če (oziroma upam - ko) bo naslednje leto.
Bližnjica na tole je zdaj tudi iz kazala v bazi znanja.
Jaz o ribolovu v glavnem nimam pojma
Pajer1, ti moderator pa če je treba prestavi tole v svoje 'obvestilo' na začetek teme, če misliš, da tja paše... Tule sicer lahko tako jaz (v svoj prispevek) kot ti (moderator) lahko dodajava povezave...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Pajer upam, da ne zameriš če sem postavim neko obvestilo. V kolikor bi želel da ga kam prestavim (ali zbrišem) mi pošlji ZS ali SMS.
Klical me je prijatelj, ki si je nadvse želel iti 15-24 januarja 2013 na nepozabno ribičijo v tople kraje. Točneje na Maldive (Male). Podobno kot so šli lani moji kolegi David v sredini in Marc levo na sliki ter Marjan, Tadej in še nekaj prijateljev. Na žalost bo moral ostati doma in s povitim kolenom odpade tudi smučarija. Zelo rad bi šel namesto njega, vendar letos imam precej dela in si časovno ne morem privoščiti tega. V kolikor koga zanima naj me kontaktira saj bo družba odlična prilika pa je enkratna.
Marc, David iz Škofje Loke v sredini, za kljun pa drži jadrovnico lokalni mornar.
Tadej iz Ljubljane
To sliko je greh pomajšat
Sara in Marc iz Ljubljane. ... Madonca....kakšna riba. To je GT (Giant Travely)
Lep pozdrav iz MRZZZLEGA Trzina
Nikola Tesla
Klical me je prijatelj, ki si je nadvse želel iti 15-24 januarja 2013 na nepozabno ribičijo v tople kraje. Točneje na Maldive (Male). Podobno kot so šli lani moji kolegi David v sredini in Marc levo na sliki ter Marjan, Tadej in še nekaj prijateljev. Na žalost bo moral ostati doma in s povitim kolenom odpade tudi smučarija. Zelo rad bi šel namesto njega, vendar letos imam precej dela in si časovno ne morem privoščiti tega. V kolikor koga zanima naj me kontaktira saj bo družba odlična prilika pa je enkratna.
Marc, David iz Škofje Loke v sredini, za kljun pa drži jadrovnico lokalni mornar.
Tadej iz Ljubljane
To sliko je greh pomajšat
Sara in Marc iz Ljubljane. ... Madonca....kakšna riba. To je GT (Giant Travely)
Lep pozdrav iz MRZZZLEGA Trzina
Nikola Tesla
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Elbarto, sonce je bilo tako močno, da so se morali zaščititi.
Pale saj sem napisal, da bi prav to sliko bilo greh pomanjšat.
Poskusi tole finto:
Pritisni CTRL in s koleščkom na miški naravnaj velikost pogleda po želji.
Bom kasneje zbrisal, ker na tistem linku je samo ta večja slika in če jo pomanjšam jo moram nekam prilimat, v svoj album pa ne smem dajat tujih fotografij.
LP NT
Pale saj sem napisal, da bi prav to sliko bilo greh pomanjšat.
Poskusi tole finto:
Pritisni CTRL in s koleščkom na miški naravnaj velikost pogleda po želji.
Bom kasneje zbrisal, ker na tistem linku je samo ta večja slika in če jo pomanjšam jo moram nekam prilimat, v svoj album pa ne smem dajat tujih fotografij.
LP NT
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost