Obvestilo

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

Obvestilo

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Po Okt 22, 2012 19:34

.

Ker sem po tanovem tudi moderator, madonca sem napredoval, bom določene teme prečistil , zaklenil, da ostanejo na vrhu bo poskrbel šef.

Upam, da se strinjate, ker le tako bodo stalno a
ktualni.

lp

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Povezave okrog ribolova in rib

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Okt 22, 2012 21:18

Povezave okrog ribolova in rib

Kako začeti z ribolovom - od uvoda na splošno, opomina okrog ravnanja pri strupenih ribah in tudi nekaj povezav na druge vire.

Ribolov za začetnike - dober uvod okrog tega, kaj vzeti v roke in seveda da se je najbolje v živo učiti od koga, ki zna

Morski črv - spada v kazalo

Nekaj o ribolovu s potapljanjem na dah - z - proti koncu povezave - zanimivimi povezavami. Kar zadeva varnost se, tudi tam, kjer se drugače kdaj kje ne, strinjamo da je najvarneje za začetek dober tečaj. Pa predpisi (kdaj kdo je koliko s čim... v Cro). Pa še kupček reči okoli in vmes.

2. javno brezplačno predavanje o Osnovah varnega in učinkovitega prostega potapljanja v podvodnem ribolovu - v temi je toliko 'obnove' predavanja, da človek dobi občutek, zakaj bi rabil tečaj - in zakaj se bo splačalo udeležiti takega predavanja, če (oziroma upam - ko) bo naslednje leto.

Bližnjica na tole je zdaj tudi iz kazala v bazi znanja.

Jaz o ribolovu v glavnem nimam pojma :wink: (razen da se pri potapljanju na dah - brez rib - doslej še nisem utopil). Ugotovil pa sem, da je na forumu nekaj tem napisanih tako, da je razumljivo in zanimivo tudi 'abervezniku' kot sem jaz - ali začetniku - in za te in podobne ne bo škodilo kazalo...

Pajer1, ti moderator pa če je treba prestavi tole v svoje 'obvestilo' na začetek teme, če misliš, da tja paše... Tule sicer lahko tako jaz (v svoj prispevek) kot ti (moderator) lahko dodajava povezave... :lol: :lol: :lol:
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Dec 12, 2012 16:02

Pajer upam, da ne zameriš če sem postavim neko obvestilo. V kolikor bi želel da ga kam prestavim (ali zbrišem) mi pošlji ZS ali SMS.

Klical me je prijatelj, ki si je nadvse želel iti 15-24 januarja 2013 na nepozabno ribičijo v tople kraje. Točneje na Maldive (Male). Podobno kot so šli lani moji kolegi David v sredini in Marc levo na sliki ter Marjan, Tadej in še nekaj prijateljev. Na žalost bo moral ostati doma in s povitim kolenom odpade tudi smučarija. Zelo rad bi šel namesto njega, vendar letos imam precej dela in si časovno ne morem privoščiti tega. V kolikor koga zanima naj me kontaktira saj bo družba odlična prilika pa je enkratna.

Marc, David iz Škofje Loke v sredini, za kljun pa drži jadrovnico lokalni mornar.
Slika

Tadej iz Ljubljane
Slika

To sliko je greh pomajšat :D
Slika

Sara in Marc iz Ljubljane. ... Madonca....kakšna riba. To je GT (Giant Travely)
Slika

Lep pozdrav iz MRZZZLEGA Trzina
Nikola Tesla :D
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Sr Dec 12, 2012 19:38

fantje dejte normalne slike ne da letam po ekranu levo in desno :evil:
hvala :lol:
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral

OdgovorNapisal/-a elbarto » Sr Dec 12, 2012 19:52

Zakaj je sara oblečena?
A je bilo hladno...
8)
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Dec 12, 2012 20:36

Elbarto, sonce je bilo tako močno, da so se morali zaščititi.

Pale saj sem napisal, da bi prav to sliko bilo greh pomanjšat.
Poskusi tole finto:
Pritisni CTRL in s koleščkom na miški naravnaj velikost pogleda po želji.

Bom kasneje zbrisal, ker na tistem linku je samo ta večja slika in če jo pomanjšam jo moram nekam prilimat, v svoj album pa ne smem dajat tujih fotografij.
LP NT :D
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Če Dec 13, 2012 07:28

Menim, da tega ni potrebno nič spreminjat.
Naj ostane zaenkrat tako.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost