vstante napisal/-a:S to se takoj zvečer poje al gre u skrinje? Al na tržnico?
lig
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: lig
alesjo napisal/-a:bostjan9 napisal/-a:Najjači.... po kg in po ujetih ribah ...hahahahaha
škoda, da ne znam lepiti sliki, bi bilo zopet kaj za prilepiti od.
Od 5.12 - 9.12.2014 smo bili z Romanom 1 in še z enim članom posadke na Kornatih... ulov dober....bi se dalo kaj lepega videti na fotografijah....
Bo pa roman1 kakšno sliko nalimal, smo bili tudi mi jaki, skoraj sto skuš v dobrih dveh urah![]()
Zdravo,
@alesjo
Skuše še vedno delajo? Ste lovili v Tržaškem zallivu ali ste se tudi vi odpravili niže?
lp
V Dalmaciji so skuše še delale. Smo jih zadnjo noč dvignili cca 60 kosov. Kako je v tržaškem zalivu, naj pa Aljeso sporoči.
Ko mi Boštjan9 pošlje sliko kovača, ga prilepim. Drugih slik rib pa žal nimamo (smo jih sproti čistili in na hladno dajali)
Je bila pa ena zelo zanimiva prigoda, ki meji na "saj ni res, pa je": ujel sem namreč hobotnico na trnk naješkan z lignjem. To sicer ni nič posebnega.......posebnost je ta, da je bila hobotnica ko sem jo dvignil iz morja v kozarcu od kumaric. Sem hotel slikat, ampak je takoj, ko je bila na suhem začela lesti ven iz kozarca in nisem imel časa pridet do fotoaparata
Ko mi Boštjan9 pošlje sliko kovača, ga prilepim. Drugih slik rib pa žal nimamo (smo jih sproti čistili in na hladno dajali)
Je bila pa ena zelo zanimiva prigoda, ki meji na "saj ni res, pa je": ujel sem namreč hobotnico na trnk naješkan z lignjem. To sicer ni nič posebnega.......posebnost je ta, da je bila hobotnica ko sem jo dvignil iz morja v kozarcu od kumaric. Sem hotel slikat, ampak je takoj, ko je bila na suhem začela lesti ven iz kozarca in nisem imel časa pridet do fotoaparata
mirno morje
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti