panula stara baška kamp škrila
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
panula stara baška kamp škrila
zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z ribolovom v kampu škrila v stari baški. najbolj me zanima panula z umetnimi in živimi vabami in kaj se da ujeti ter kako je dol z zobatci.
hvala
hvala
-
Daki
-
Daki
-
Daki
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ne tako kar na splošno v nič devati kart...
Vsaj Navionics ima v Jadranu precej solidno prikazan tudi podmorski relief - recimo približno 2 NM zahodno od otočka/svetilnika Galun je 'zarisana' podvodna vzpetina, ki se vzpne z recimo 70 na okrog 12 m globine.
Tudi ARKOD karta - ki sploh ni izrazito navtična - ima tam narisano 14 m globine za 'plič. LIBAN'.
Koliko je to zanimivo za ribe, pa ne morem reči.
Vsaj Navionics ima v Jadranu precej solidno prikazan tudi podmorski relief - recimo približno 2 NM zahodno od otočka/svetilnika Galun je 'zarisana' podvodna vzpetina, ki se vzpne z recimo 70 na okrog 12 m globine.
Tudi ARKOD karta - ki sploh ni izrazito navtična - ima tam narisano 14 m globine za 'plič. LIBAN'.
Koliko je to zanimivo za ribe, pa ne morem reči.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Navionics chartplotter karta: https://webapp.navionics.com/#@8&key=efspGekfxA
Takoj najdeš spot o katerem govori Marjan
Takoj najdeš spot o katerem govori Marjan
-
Daki
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
blisk napisal/-a:Marjan, ja take stvari so označene, samo poleti boš tam težko dobil že prostor za sidranje.
Sam govorim o pozicijah 50x50 m ki jih ni označenih razen če ogrožajo varnost plovbe. Na takih pozicijah lovijo domorodci.
Ne vem...
Imam vtis, da bi lahko SonarChart bile precej natančnejše, kot so sicer uradne izmere.
Only Navionics accepts sonar logs from all major plotter/sounder brands and ... On mobile, just tap Menu>Update All. See the latest charts on our WebApp.
O tem, kaj to - po mojem - pomeni, bi se dalo razdebatirati (ampak če koga to zanima natančneje, bolje da odpremo svojo temo).
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta