Pozdravljeni,
a je komu že uspelo naredit ribiško dovolilnico za letošnjo leto...Saj po novem je zadeva kar zakoplicirana..
Hvala za info...
LP
Marko
Ribiška dovolilnica v Italiji
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: Ribiška dovolilnica v Italiji
Prav nič no komplicirano, samo do Trsta ali Tržiča moraš na kapitanerijo in dobiš novo. Izpolniš formular napišeš številko dosedanje dovolilnice, če jo imaš in svoje podatke z e-mail-om, da ti pošljejo po njem, če pa nisi še registriran urediš še to. Edino kar je odveč je to, da moraš do njih. Po internetu ne bo šlo, če nimaš kakšnega njihovega dokumenta v elektronski obliki.
lp.
lp.
Dober dan,
Lahko kdo z izkušnjami napiše kaj na to temo ? ali prilepi aktualen link ?
Sem videl da je moč do zadeve prideti online ampak mi ne rata priti preko osebne davčne številke, kljub temu da je zadeva kao narejena tudi za tujce.
Roka pomoči bi bila dobrodošla.
lpp
Lahko kdo z izkušnjami napiše kaj na to temo ? ali prilepi aktualen link ?
Sem videl da je moč do zadeve prideti online ampak mi ne rata priti preko osebne davčne številke, kljub temu da je zadeva kao narejena tudi za tujce.
Roka pomoči bi bila dobrodošla.
lpp
pojdi se z bikom bost!
Jaz sem bil včeraj na kapitaniji Monfalcone, da končno oddam vlogo za dovolilnico. Me je Kovač razdražu z lignji 
Vlogo je vratar sicer vzel, a rekel, da do marca ne jemljejo vlog, saj z marcem prehajajo na APP
Tako, da do takrat sem samo v vlogi krmarja. Tudi to je nekaj
Vlogo je vratar sicer vzel, a rekel, da do marca ne jemljejo vlog, saj z marcem prehajajo na APP
Tako, da do takrat sem samo v vlogi krmarja. Tudi to je nekaj
Po 1.3. je potrebno izpolniti nov obrazec in ga oddati na kapetaniji. Jaz ga imam, izpolnil ga bom ta teden, potem pa mi ga bo kolega iz Gorice odnesel na kapetanijo.
In še par fotk, ko sva šla z Sašom ( NASA ) prvič na lignje v ITA. Megle na pretek, ampak sva jadrala in lovila
.
Prou super sva se imela.
Sašo, mogoče bom šel celo jutri dol malo lovit.

In še par fotk, ko sva šla z Sašom ( NASA ) prvič na lignje v ITA. Megle na pretek, ampak sva jadrala in lovila
Prou super sva se imela.
Sašo, mogoče bom šel celo jutri dol malo lovit.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost