Polaroidna očala
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Polaroidna očala
Zelo pomemben del ribičije so dobra polaroidna sončna očala.
Zdaj bi pa znalce vprašal katera se splača kupit. Jaz osebno rabim očala samo za čoln, ker za navadno uporabljam druge, ki mi odgovarjajo.
Hvala!
Zdaj bi pa znalce vprašal katera se splača kupit. Jaz osebno rabim očala samo za čoln, ker za navadno uporabljam druge, ki mi odgovarjajo.
Hvala!
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Ray Ban
kaljena stekla - ne plastika. Zato, da se ne zrazijo zaradi čiščenja v kolikor se je prisušila slana voda. Sol kristalizira in ko jo poskusiš obrisati na plastiki pusti raze tudi če si jih prej spral z vodo.
barva G15 siva - najmanj popači še posebej modre odtenke
Polarizacija - obvezno
Našel sem jih v Moj Optik doo (Zupančičeva jama) oziroma so mi jih naročili v zgolj nekaj dnevih.
Mlajša lastnica izhaja iz jadralske družine in dobro pozna zahteve in potrebe navtikov.
LP NT
kaljena stekla - ne plastika. Zato, da se ne zrazijo zaradi čiščenja v kolikor se je prisušila slana voda. Sol kristalizira in ko jo poskusiš obrisati na plastiki pusti raze tudi če si jih prej spral z vodo.
barva G15 siva - najmanj popači še posebej modre odtenke
Polarizacija - obvezno
Našel sem jih v Moj Optik doo (Zupančičeva jama) oziroma so mi jih naročili v zgolj nekaj dnevih.
Mlajša lastnica izhaja iz jadralske družine in dobro pozna zahteve in potrebe navtikov.
LP NT
Če hočeš verjetno najkvalitetnejša očala na svetu se obrni na http://www.randolphusa.com/ Podjetje proizvaja očala izključno za vojsko ter policijo. Očala ki jih nosijo piloti niso Ray Ban kot večina ljudi misli ampak randolph. Cene so v istem rangu kot ray ban kvaliteta med enimi in drugimi je neprimerljiva!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
rider666 napisal/-a:Če hočeš verjetno najkvalitetnejša očala na svetu se obrni na http://www.randolphusa.com/ Podjetje proizvaja očala izključno za vojsko ter policijo. Očala ki jih nosijo piloti niso Ray Ban kot večina ljudi misli ampak randolph. Cene so v istem rangu kot ray ban kvaliteta med enimi in drugimi je neprimerljiva!
Zastopnik za SLO:
Diopta D.O.O.
Aljazeva Ulica 30
Ljubljana 1000 Slovenia
(+38) 615 198 148
diopta@siol.net
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost