Lignjelov 2016-17
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Vege napisal/-a:Tudi jaz sem jih u nedeljo ujel samo 4 in še to nič kaj konkretnega. Je pa bilo tam okoli malega školjčišča nasproti Sesljana več bark kot kalamarov![]()
Ta teden pa kaže vsak dan burjojutri tudi do 35 vozlov. Morda se bo dalo it u soboto...
LP Vege
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
-
Daki
peterv6i napisal/-a:Vege napisal/-a: Ta teden pa kaže vsak dan burjojutri tudi do 35 vozlov. Morda se bo dalo it u soboto...
LP Vege
Sedaj je totalna bonaca...
peterv6i ja morda je to res veljalo za Izolo al od kjer že si. Jst gledam napoved na www.windguru.cz in to za Trst-Barkovlje.
Tudi včeraj smo šli na kalamare. Ulov je bil bolj skromen-samo tri kalamare-prvič se mi je zgodilo, da sem na ENO puščo ujel dva kalamara!
Ob 17h je burja začela kar pošteno vleči tam čez Sesljan in ko smo prišli pod devinski grad pa vse do Ribiškega naselja pa je bila tudi tam totalna bonaca. In če primerjaš napoved za Barkovlje in Marino Julijo boš videl veliko razliko, čeprav je to približno 5km zračne linije razlike.
Daki, mi lignjelovci bomo verjetno šli tudi jutri- v soboto- sej bomo do večera že nazaj
LP Vege
Hvali morje in drži se kopnega!
-
Daki
Jaz sem šel danes 2 urce popoldan ko je šla voda gor (plima)..
dobil sem 7 kalamarov in 4 sipe.. 1 se mi je utrgal..
Ta večji je imel 32 cm.. toka skoraj nobenega tako, da sem se vsake toliko premikal kar z motorjem ..
Lovil sem na tri ribice.. spodaj za sipo druge dve pa tataki ena velikosti cca 4cm druga velikosti cca 7-8 cm..
jutri za kosilo bo..

dobil sem 7 kalamarov in 4 sipe.. 1 se mi je utrgal..
Ta večji je imel 32 cm.. toka skoraj nobenega tako, da sem se vsake toliko premikal kar z motorjem ..
Lovil sem na tri ribice.. spodaj za sipo druge dve pa tataki ena velikosti cca 4cm druga velikosti cca 7-8 cm..
jutri za kosilo bo..

-
Daki
Vege napisal/-a:peterv6i napisal/-a:Vege napisal/-a: Ta teden pa kaže vsak dan burjojutri tudi do 35 vozlov. Morda se bo dalo it u soboto...
LP Vege
Sedaj je totalna bonaca...
Tudi včeraj smo šli na kalamare. Ulov je bil bolj skromen-samo tri kalamare-prvič se mi je zgodilo, da sem na ENO puščo ujel dva kalamara!
LP Vege
Lep pozdrav vsem!!
Sicer vas kratek cas ze spremljam, ma evo...ustvaril racun, zato da lahko potrdim da je Vege res ulovil 2 lignja na eno pusco!! .Sem bil prica! In sicer je mislu vse povleci ven, da vidi ce je vse ok in med navijanjem - BUM! Potrgne ven in za ne verjet... 2 kalamara gor...
Doslej sem lovl bolj malo, ko sem imel cas, z Vegetom in Knezom (hvala vama!!
Vesel bozic vsem, ki praznujete in lepo novo leto!
Karlo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost