ribiško dovoljenje zastonj
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
Daki
Re: ribiško dovoljenje zastonj
....................
Nazadnje spremenil alesjo, dne Pe Dec 04, 2015 08:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Nič se ne pametuje le s 1.1.2016 bo v Italiji za plačat ribolov z obale in iz barke. To se tebe še kako tiče, ker redno loviš iz barke v Tržaškem zalivu. Kar je morosito napisal je pa eno leto star prispevek. Takrat se res ni plačalo nič. Kar se menita Daki in Remu pa je verjetno ribolov iz barke v SLO morju.
lp.
lp.
-
Daki
Remu napisal/-a:Letna karta je 55€. Kupiš jo lahko.samo kot član društva. Društvo pobere še članarino. Ker od društva nimam nobene koristi, me zanima a je kakšna cenejša varjanta.
Ja, sem preveril. Moraš nujno biti član društva, tako da te vse skupaj stane 85 eur. na leto (še dodatnih 30 eur). Kar se mi še zmeraj ne zdi dosti, če dosti loviš. Pa če imaš čoln v Sloveniji, da se ne voziš vsakič v Italijo.
Zadnja novica o ribolovu v Italiji iz kapitanerije Trst. Do nadaljnega se lahko lovi s staro dovolilnico na kar so obveščeni tudi pri GUARDI COSTIERI, je pa treba imet dovolilnico kot do sedaj pri sebi, ko pa bo novi zakon zunaj bo treba novo in plačat. To je informacija, ki mi jo je posredoval prijatelj. Je namreč klical v Trst (0039 040 676611 int. 7). Če hoče še kdo info iz prve roke lahko pokliče, ker so tudi neke omejitve za sam Trst in Milje.
lp.
lp.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti