Ribolov iz jadrnice RABIM MENTORJA:)
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
ribolov
Tex zopet se..........š.
Jaz se ne ponujam, oz. navabim na tujo barkačo.....
Rad pa grem in pokažem, kolkr pač sam znam....pa verjemi Tex, da ne znam bog ve kaj, vendar še nikoli nisem bil brez ribe....
Vsekakor pa ste športni ribiči in tisti, ki bi se radi kaj naučili dobrodošli na moji barkači.....
Če se kdo prijavi, ga vzamem zraven..... Do sedaj sem še vsak mesec lovil, včasih celo 2 x na mesec..... Start = Pašman (Banj).
Če je kdo interesent naj se javi in gre zraven..... ponavadi gremo 3-je, ker je moja barkača pač nekoliko manjša.
Naslednji termin grem v četrtek ali petek 5. oz. 6. 4.2012 zjutraj in se vračam v ponedeljek popoldan.
SPREJEMAM PRIJAVE.
Stroške delimo na 3 dele ........
Po izkušnjah sodeč pride na glavo okoli 170 Eurov. (benzin za avto, avtoceste, rib. karta, trajekt, hrana in pijača, benzin za barko, žeparac za kakšno rundo v gostilni....)
b9
Jaz se ne ponujam, oz. navabim na tujo barkačo.....
Rad pa grem in pokažem, kolkr pač sam znam....pa verjemi Tex, da ne znam bog ve kaj, vendar še nikoli nisem bil brez ribe....
Vsekakor pa ste športni ribiči in tisti, ki bi se radi kaj naučili dobrodošli na moji barkači.....
Če se kdo prijavi, ga vzamem zraven..... Do sedaj sem še vsak mesec lovil, včasih celo 2 x na mesec..... Start = Pašman (Banj).
Če je kdo interesent naj se javi in gre zraven..... ponavadi gremo 3-je, ker je moja barkača pač nekoliko manjša.
Naslednji termin grem v četrtek ali petek 5. oz. 6. 4.2012 zjutraj in se vračam v ponedeljek popoldan.
SPREJEMAM PRIJAVE.
Stroške delimo na 3 dele ........
Po izkušnjah sodeč pride na glavo okoli 170 Eurov. (benzin za avto, avtoceste, rib. karta, trajekt, hrana in pijača, benzin za barko, žeparac za kakšno rundo v gostilni....)
b9
ribolov
Pardon....5 oz. 6.4.2012 ponudba odpade.
Sem pozabil, da je tedaj Velika noč.....
Se zadeva prestavi za 1 teden....
b9
Sem pozabil, da je tedaj Velika noč.....
Se zadeva prestavi za 1 teden....
b9
ribolov
Ribiči....
Z Roman 1 se dogovarjava, da bi šla med 10.4. in 15.4.2012 na ribolov za kakšne 3 dni.
Če je kakšen interesent, naj se poveže z Romanom 1 in se dogovorimo....
l.p. b9
Z Roman 1 se dogovarjava, da bi šla med 10.4. in 15.4.2012 na ribolov za kakšne 3 dni.
Če je kakšen interesent, naj se poveže z Romanom 1 in se dogovorimo....
l.p. b9
Ribolov
D.D. počakaj še par dni Šima že pakira, prihaja vsak čas....
Kje ste ribiči.....nobenega ne zanima ribolov?
b9
Kje ste ribiči.....nobenega ne zanima ribolov?
b9
ribolov
Tu ni kaj kalkulirat....je že polno.
Drugič je potrebno navalit na 1. žogo.
Roman1 je vse organiziral.
Reportaža sledi.
b9
Drugič je potrebno navalit na 1. žogo.
Roman1 je vse organiziral.
Reportaža sledi.
b9
-
al
kapitalci v LJ
Lepo se sliši.....
Se bo potrebno pridružit in kakšno noč prebedet, potem pa gredo kapitalci na led v stiropor škatlo in v LJ.....
l.p. b9
Se bo potrebno pridružit in kakšno noč prebedet, potem pa gredo kapitalci na led v stiropor škatlo in v LJ.....
l.p. b9
-
al
Re: kapitalci v LJ
bostjan9 napisal/-a:Lepo se sliši.....
l.p. b9
Bom z vami v mislih!
A to šteje?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta