Lignjelov 2014/15
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: ligenj
bostjan9 napisal/-a:Pajer ...čestitke...
Koliko pa ima morje o C ?
Hvala.
Morje (2014-12-22 06:30:00):
Temperatura na površini (globina 2 m): 13.2 ° C
Morje (2014-12-22 06:30:00):
Temperatura na dnu (globina ca. 23 m): 15.0 ° C
Vir podatkov je BOJA VIDA!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
.
Malce boš omilil tole izjavo. Enim ne gre in ne gre. Bolj jim govoriš, kažeš, prepričuješ, da je potrebno v lignjelov tudi kaj vložit, ......
Je pa res, da če ponavadi ujame tri štiri in potem uspe devet deset, je že na veliko.
Takle mamo!
LP
.
alesjo napisal/-a:res je, zdaj jih vsi na veliko lovijo.
Malce boš omilil tole izjavo. Enim ne gre in ne gre. Bolj jim govoriš, kažeš, prepričuješ, da je potrebno v lignjelov tudi kaj vložit, ......
Je pa res, da če ponavadi ujame tri štiri in potem uspe devet deset, je že na veliko.
Takle mamo!
LP
.
pajer 1
pajer1 napisal/-a:.
Uf, gledam spletne kamere v Istri in me kar boli in peče.
Idealno vreme za lignjelov , jaz pa v LJ. Kislo, malce megleno, morda celo malo zaprši iz oblakov, skoraj brez vetra, aaaaaaaaaaahhhhhh, saj bo, saj bo.
.
ligenj
no ja...kakšna slika bi se pa lahko naredila....opažam, da kar eni in isti dajemo slike....
- sinji galeb
- Kontraadmiral
- Kraj: Brežice
No jaz bom tko rekel,tisti ,ki kaj ujamejo seveda poslikajo končen ulov... Vsaj tko opžam,da se eni radi "pohvalijo" po ribiško brez dokazov
brez zamere fantje samo tko jaz to vidim... Ne bo nobeden fouš, če bo kdo več ujel kot drugi,sej v tem je čar ne morejo vsi dobiti polne kante... In zato eni in isti popajo slikce ker pokažejo,kaj so dejanko ujeli in ne pretiravajo...
Lepe praznike vsem skupaj!
...vesel sem kot tornado med kamp prikolicam... 
sinji galeb napisal/-a:No jaz bom tko rekel,tisti ,ki kaj ujamejo seveda poslikajo končen ulov... Vsaj tko opžam,da se eni radi "pohvalijo" po ribiško brez dokazovbrez zamere fantje samo tko jaz to vidim... Ne bo nobeden fouš, če bo kdo več ujel kot drugi,sej v tem je čar ne morejo vsi dobiti polne kante... In zato eni in isti popajo slikce ker pokažejo,kaj so dejanko ujeli in ne pretiravajo...
Poglej še pogled z drugega kota.
Pod prvo, imam že toliko fotk, da enostavno ne fotkam ulova. So mi enake kot jajce jajcu. Da sem pa lovil in tudi ulovil, pa ni ribiško hvaljenje in napihovanje, ampak vzpodbuda za ribiške sotrpine.
Da ni fovšljivih, pa ne bi govoril oz. pisal. Preveč jih je, ki nas ribolovcev ne razumejo, ampak samo s stališča zarote obsojajo in po nas polivajo gnojnico s svojimi teorijami zarote.
Objavil sem nemalo prispevkov v temah, ki jih obvladam. Tudi v tej rubriki, Ribolov, sem avtor prvih petih tem, ki sem jih tudi zaklenil. In še in še bi lahko pisal, če ne bi nekateri sesuvali, žalili, itd.
pajer 1
- sinji galeb
- Kontraadmiral
- Kraj: Brežice
... da ne bo pomote fantje tuki ne bi hotel nobenega žaliti... Pajer1 vsaka čast tvojim prispevkom z veseljem jih prebiram in so na mestu oprosti če si to videl kot žalitev... jaz sem samo mislil,da če v tem času ko ni veliko lignjev in če nekdo ujame 30kom ali več je fajn dat fotko, da nam je to vspodbuda,in da očitno lignji so samo pravi čas moraš biti na pravem mestu z pravo opremo
Lep preostanek praznikov in brez zamere!
Lep preostanek praznikov in brez zamere!
...vesel sem kot tornado med kamp prikolicam... 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta