elbarto napisal/-a:
Bravo,
a tvoj post odraža mentaliteto in kvaliteto tega foruma?
Admin, v kolikor želiš vzpodbuditi zanimanje pri oglaševalcih, jih taki posti kot je tale nad mano, vse kaj druga kot motivirajo da bi odvezali mošnjiček za oglase v takem otroškem vrtcu...
Jao...
Elbarto,
hvala za tvoj post in postavljeno vprašanje! Ja, moj post odraža mojo mentaliteto in mojo kvaliteto, za kvaliteto in mentaliteto foruma pa ne morem govoriti, ker forum nisem jaz. Sem pa z veseljem del njega. Glej, če ti pet ljudi na deset načinov sporoča o isti zadevi, kot je plovba in ribolov na Brionih, da se ne igraj, da bejži od tam, razen če ti preveč ostaja, ipd... nekdo pa sprašuje po pametnih razlogih zakaj ne pluti tam in zakaj ne lovit rib, ja ne vem no, res ne vem, kaj bi bil zate dovolj kvaliteten odgovor. Pa saj se ne gremo kdo zna koga bolj užaliti in zbiti na tla, samo res ne vem, kaj še lahko človeku odgovoriš, če je pred tem prebral vsaj 20x isti odgovor. Če pa ti misliš, da si najboljši, ker morda nisi bil v JNA in smo vsi zarjaveli, ki smo bili, potem je to tvoja stvar. Vsak ima svoja merila. Glej, nima veze, ni mi cilj kogarkoli žalit ali nervirat, kot sem napisal, naj gre tja, naj proba in naj poroča, kako je prošao... Brez zamere, lep večer!
P.S. Ali slikica na začetku tvojega posta odraža tvojo mentaliteto? Samo vprašam...