Ribolovne dovolilnice za Hrvaško
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
točno tako piše v zakonu!!
XI. PRIJELAZNE I ZAVRŠNE ODREDBE
Članak 87.
(6) Iznimno od odredbe članka 29. stavka 2. ovoga Zakona, godišnje dozvole za 2017. godinu
izdaju se do 1. prosinca 2017. godine.
(7) Dozvole izdane u skladu s odredbama Zakona o morskom ribarstvu (Narodne novine
br.
81/13, 14/14 i 152/14) vrijede do 1. siječnja 2018. godine.
XI. PRIJELAZNE I ZAVRŠNE ODREDBE
Članak 87.
(6) Iznimno od odredbe članka 29. stavka 2. ovoga Zakona, godišnje dozvole za 2017. godinu
izdaju se do 1. prosinca 2017. godine.
(7) Dozvole izdane u skladu s odredbama Zakona o morskom ribarstvu (Narodne novine
br.
81/13, 14/14 i 152/14) vrijede do 1. siječnja 2018. godine.
Kot je Pajer napisal, tisto kar ne sodi v temo bo brisal, tisto kar ne pripomore k berljivosti bo brisal, tisto kar je nepreverjeno in brez zakonske osnove(tocno v tej temi) bo brisal
IN PRAV JE TAKO
MISLIM, DA BI MORALI MODERATORJI TAKO OPRAVLJAT SVOJE DELO
sam sem podal citate iz predloga oz zakona, samo to velja, obenem sem ze dal link na zakon, sedaj si pa lahko vsak sam prebere stvari

IN PRAV JE TAKO
sam sem podal citate iz predloga oz zakona, samo to velja, obenem sem ze dal link na zakon, sedaj si pa lahko vsak sam prebere stvari
.
Ulov dosežen v kategoriji šport ali rekreacija ni namenjen za prodajo. Oz., je strogo prepovedano dajati na tržišče.
Na HR je zagrožena kazen od 1600-6000kun.
Označevanje je torej zapovedano. S tem naj se ulov ne bi pojavil na tržišču. Zopet je pa to problem, ker se neoznačevanje ne kontrolira oz. premalo.
Toliko vem jaz. Če je drugače naj me kdo opozori ali sam napiše. Seveda z virom podatka!
.
Ulov dosežen v kategoriji šport ali rekreacija ni namenjen za prodajo. Oz., je strogo prepovedano dajati na tržišče.
Na HR je zagrožena kazen od 1600-6000kun.
Označevanje je torej zapovedano. S tem naj se ulov ne bi pojavil na tržišču. Zopet je pa to problem, ker se neoznačevanje ne kontrolira oz. premalo.
Toliko vem jaz. Če je drugače naj me kdo opozori ali sam napiše. Seveda z virom podatka!
.
Nazadnje spremenil pajer1, dne Ne Maj 07, 2017 09:52, skupaj popravljeno 1 krat.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov