jigging
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
jigging
Glede na popularnost je ta tema skoraj neoglodana. Ali kaj jiggate, ter kaj? Light, klasika,kabura, morda kdo Turško panulo (sabiki)?
Re: jigging
Vsaj sto ogledov, če nič dugega. Ma ne verjamem, da nihče ne jiga. Torej skrivate izkušnjo pred drugimi? Pravi ribič laže, ampak ne molči, hehe....pushmycar napisal/-a:Glede na popularnost je ta tema skoraj neoglodana. Ali kaj jiggate, ter kaj? Light, klasika,kabura, morda kdo Turško panulo (sabiki)?
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Nisem stručko za ribolov, ampak na jigg... sem na forumu že naletel.
Klik na tole in vtipkaj jig* v iskalno polje, pa klikni prikaz po prispevkih (ne po temah).
Dobim nekaj nad 20 zadetkov - in recimo v tistem, ki ga je napisal Pajer1, je povezava naprej...
Drugače je pa zdaj vsak, ki more na vodi, ne za računalnikom, tako da ne bodi preveč nepotrpežljiv
Klik na tole in vtipkaj jig* v iskalno polje, pa klikni prikaz po prispevkih (ne po temah).
Dobim nekaj nad 20 zadetkov - in recimo v tistem, ki ga je napisal Pajer1, je povezava naprej...
Drugače je pa zdaj vsak, ki more na vodi, ne za računalnikom, tako da ne bodi preveč nepotrpežljiv
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če sem prav razumel, so vsi na morju?? Zna bit, jaz odštevam. Ampak imate pa dosti dopusta! Nisem mislil brat forumov, to sem že naredil. Je pač bilo preprosto vprašanje ali ima kdo izkušnje/prakticira.
Je bistveno drugače, če odpreš temo "zakonodaja, dovolilnice.." Takrat se vsujejo odgovori kot ušate.. ko se pokakaš iz E37.
Hvala vseeno za edini odgovor! Dober prijem!
Je bistveno drugače, če odpreš temo "zakonodaja, dovolilnice.." Takrat se vsujejo odgovori kot ušate.. ko se pokakaš iz E37.
Hvala vseeno za edini odgovor! Dober prijem!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti