Baje naj bi tam lovili velike lice, gofe, skuse, tune itd. Ali ima se kdo izkusnje z ribolovom tam? Sicer se z prijateljem odpravljava tja ze zelo dolgo, toda "kot bolan srat" kot bi to opisala moja nona.
Ribolov med ploscadmi pred Riminijem
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Ribolov med ploscadmi pred Riminijem
Ravnokar sem se enkrat prebral prispevek o valovih ob obali in se ob opisu plinske ploscadi pred Pulo spomnil se na nekaj
, pred Riminijem in Fanom v Italiji je cela vrsta ploscadi, kjer se odlicno lovi. Ko sem se delal za Mennyacht v Portorozu, sem veckrat tam prevzemal nove jahte in nazalost le gledal, kako drugi lovijo, medtem, ko sem sam moral barke cimprej dostaviti v Portoroz. V italijanski ribiski reviji sem zasledil clanek o ribolovu med temi ploscadmi, ki jim domacini pravijo sestre (sorelle)
Baje naj bi tam lovili velike lice, gofe, skuse, tune itd. Ali ima se kdo izkusnje z ribolovom tam? Sicer se z prijateljem odpravljava tja ze zelo dolgo, toda "kot bolan srat" kot bi to opisala moja nona.
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost