Pa svoje kosmate trebuščke podmažemo s Clipperjevim oljčnim oljem
Vabila na regate
Moderatorji: moderator2, moderator
Jaz zaenkrat še nimam dovolj močnih živcev, da bi se z rjuhami 5 ur vozil čez kvarner. Vendar vidim da tudi jadranje ima svoj gušt- Novinec je ves zagnan z novo opremo, Nikola Tesla vabi na regate, slike kako se nagibajo jadernice do roba- skoraj tako kot bi šel z motorjen na Grobniku do kolena
Ali se da komu organizirat še kakšno predavanje o jadranju za nas hlaponarje, da mogoče tudi mi dobimo veselje za kakšno regato 
KJER SE KOPNO KONČA SE ŽIVLJENJE ZAČNE
Več informacij o dogodku www.wada.si
Torej nekje med 9 in 10 bi bilo dobro, da smo v Ankaranu. Cipper kaj predlagaš? Štartamo ob 8.00 iz Izole?
Jaz bom počakal kar v Ankaranu tako kot sva se zmenila. Kako je pa potem z ostalo ekipo. Glede na trenutni odziv je trenutna ekipa sledeča:
Clipper
Evovii
Evovii2
KrEn
Burjovc
Novinec
Clipper sporoči kakšno je stanje in ali je še kdo prijavljen oz. ali vzamemo še koga zraven.
Glede prevozov pa ostalega, pa najbolje, da se zmenimo po GSM. Jaz zrihtam sir s pridihom olivnega olja z dodanimi žlahtnimi začimbami
kaj pa ostali udeleženci lanskoletne regate? Admin, Joško?
Kar pa se pijače tiče pa mislim, da jo bo na prizorišču zločina veliko
Lp Andrej
Torej nekje med 9 in 10 bi bilo dobro, da smo v Ankaranu. Cipper kaj predlagaš? Štartamo ob 8.00 iz Izole?
Jaz bom počakal kar v Ankaranu tako kot sva se zmenila. Kako je pa potem z ostalo ekipo. Glede na trenutni odziv je trenutna ekipa sledeča:
Clipper
Evovii
Evovii2
KrEn
Burjovc
Novinec
Clipper sporoči kakšno je stanje in ali je še kdo prijavljen oz. ali vzamemo še koga zraven.
Glede prevozov pa ostalega, pa najbolje, da se zmenimo po GSM. Jaz zrihtam sir s pridihom olivnega olja z dodanimi žlahtnimi začimbami
kaj pa ostali udeleženci lanskoletne regate? Admin, Joško?
Kar pa se pijače tiče pa mislim, da jo bo na prizorišču zločina veliko
Lp Andrej
Nazadnje spremenil evovii, dne Če Jan 05, 2012 09:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Popolnoma se strinjam, zbor ob 8.00 v marini Izola pomol B.
Čakam na ostalo posadko za dokončno potrditev
Prosim če to naredijo takoj
inf: 040 471848
Glede na trenutni odziv je trenutna ekipa sledeča:
1. Clipper
2. Evovii
3. Evovii2
4. Mare 76
5. KrEn
6. Burjovc
7. Novinec
Čakam na ostalo posadko za dokončno potrditev
Prosim če to naredijo takoj
inf: 040 471848
Glede na trenutni odziv je trenutna ekipa sledeča:
1. Clipper
2. Evovii
3. Evovii2
4. Mare 76
5. KrEn
6. Burjovc
7. Novinec
Nazadnje spremenil clipper, dne Če Jan 05, 2012 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Semper Fidelis
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov