admin napisal/-a:AL, ne poznam, vsaj spomnim se ne, da bi se kdaj srečala. Če sva se, oprosti, ker sem pozabil, preveč vas je Morjeplovcev, da bi si vse zapomnil...
Mi pa ni jasno, kaj se s tabo dogaja zadnje čase... Če bi vse tvoje prispevke pisal Lipnik, potem bi to razumel, ker vem kakšen fejst dečko je in poznam njegov humor. Tebe pa ne štekam. Ne vem al sem jaz glup ko deska ali ne poznam tvojega humorja ali pa pri tebi nekaj ne štima.

Prosim, da mi to malo objasniš.
Nisva se srečala. Tudi če se bi, nič hudega, če bi pozabil. Nas je pa res veliko- morjeplovcev.
Ocenjuješ, da pri meni nekaj ne štima, da se z mano nekaj dogaja.
Ja povej odkrito, kaj te moti? Kaj ti misliš, da je z mano narobe? Kako misliš, da bi mi lahko pomagal?
Ker predvidevam, da nisi glup ko deska (ker če bi bil, bi se oklical, da si glup ko deska) in ker očitno ne spadam (kriterij je kot vidim osebno poznanstvo- hm, a ni to internetni forum?) v kategorijo fejst dečkov a la Lipnik (tudi ne poznam osebno, tko da brez zamere) mi povej kaj in zakaj ti naj objasnim?
Kateri prispevek ti ni ok? Boot jadrnice, boot sunseeker? Prodaja mojega nicka? Kava? Grčija 2011? Morda tale v katerega sedaj piševa?
Ker glede na število ogledov, število in vsebino odgovorov v temah, zs... nisem zasledil, da bi kdo opazil, da je z mano nekaj narobe. Ali pa nas nekaj članov foruma "odstopa"? Je to narobe?
To da ne razumeš mojega humorja ni nič napačnega (saj ga tud jaz včasih ne) a ker to izpostavljaš javno, kot administrator in lastnik tega foruma/portala je prav, da vprašaš in poveš direktno kar te moti? Ker nekaj te in mene tudi: pokroviteljski način kako to pišeš.
Moje odgovore, teme in smetenja lahko izbrišeš in nič se ne bom pritoževal, ker vsak forum mora imeti svojo politiko, red.
Jaz tukaj nekje ven skačem...
Nisem žaljiv, ne smetim (no, ne preveč a me je Tex malo nalezel- sorry Tex-tud ne poznam osebno a se mi zdi, da zna bit "fejst dečko"), ne duhovičim in ne pametujem, kjer ne znam...
Nikakor se nimam za kaj posebnega in z lahkoto sprejmem kritiko.
Zagovarjati se pa res ne mislim. Čeprav to počnem že ves svoj odgovor/zagovor.
Predlagam, da jasno postaviš pravila (a ne v stilu: Lipinika poznam in zato predvidevam, da z njim ni nič narobe, Al-a pa ne in z njim nekaj res ne štima) in jaz se jih bom držal kot pribito!
Saj tile forumi so ena taka zanimiva sociološa igrišča.
No, jaz sem mislil, da kakšna odbita ideja popestri dan, da nas malo nasmeje, provocira... Dosegel se pa, da sem užalil. Se opravičujem prizadetim.
A včasih se je treba sprijaznit tudi z drugačnim mnenjem. Eni se v tem prepoznate eni ne.
Če ne bo drugačnih mnenj potem bo pa to samo forum parih oz. mnogih (kakor gledate), če že ni.
Admin, razumel sem tvojo objavo in umirjam. Postajam priden član foruma. Obljubim!
Ker si mi dal na izbiro tri možnosti zaključujem, da ne poznaš mojega humorja in mislim, da z mano vse štima. Torej ostane le še ena...

Ups, to si ti rekel
(to je bil tudi hec

)