Kje dobiti zastavico Morjeplovec
Moderatorji: moderator2, moderator
-
dalvey
Kje dobiti zastavico Morjeplovec
Vidim, da zadeva z zastavicami že deluje in prosim za koordinate in način kako še pred dopustom dobim "našo" zastavico
Lep dan
Lep dan
zastavica
Lep pozdrav vsem, sem novi član foruma in me zanima kako se da dobit zastavico. Sem iz Mariborskega konca ,kar pa ne pomeni da ne morem pridt v Ljubljano. Vsake informacije bom vesel.
Pa smo spet na začetku
-
dalvey
Sporočila članov
Bojan, žal si zamudil srečanje 25/7-08 v gostilni Paviljon na Brezovici pri Ljubljani, jaz sem jo dobil, ker sem se prej dogovoril, novih članov ni bilo in tako jih je Admin nesel kar nekaj nazaj domov.
Priporočam ti, da se obrneš na forumu direktno na Admin-a, nekaj je grozil, da bo ta teden na morju, toda odgovoril ti bo zanesljivo ko bo le utegnil.
Če ne preje boš pa lahko zastavico dobil na jesenskem celodnevnem srečanju.
Lp in mirno morje,
captain "dalvey"
Priporočam ti, da se obrneš na forumu direktno na Admin-a, nekaj je grozil, da bo ta teden na morju, toda odgovoril ti bo zanesljivo ko bo le utegnil.
Če ne preje boš pa lahko zastavico dobil na jesenskem celodnevnem srečanju.
Lp in mirno morje,
captain "dalvey"
-
dalvey
Sporočila članov
Letos sem 3 tedne v avgustu krožil po južni obali Korčule z zastavico, toda nisem našel nobnega Morjeplovca, da bi jo zalila z mrzlim pivom
Lp in mirno morje
Lp in mirno morje
-
jadralec-mihy
- Kontraadmiral
Jadralec mihy gre se za zastavico z logotipom tega foruma in večina nas jih ima izobešenih na plovilih saj se s tem še dodatno prepoznavamo na morju.
Dobiš jo pa verjetno ta četrtek na srečanju pri Jelenu v Lj.
Sigurno bo imel Admin še kakšno s seboj.
Slike sedaj nimam nobene če pa boš malo pobrskal po forumu, jo pa sigurno najdeš.
Lp Mitja
Dobiš jo pa verjetno ta četrtek na srečanju pri Jelenu v Lj.
Sigurno bo imel Admin še kakšno s seboj.
Slike sedaj nimam nobene če pa boš malo pobrskal po forumu, jo pa sigurno najdeš.
Lp Mitja
Pozdravljen Mihi.
Ja imaš prav. Zastavica je razpoznavni znak na plovilu, da se tudi na morju na daleč prepoznamo.
V navidi je, da jih Admin deli na srečanjih, vsak drugi četrtek kje pač pride. Je prej vse objavljeno. Pridi na srečanje, ali piši Adminu, ker se mi zdi, da so "tastare" zmanjkale.
LP
No, me je Mitja prehitel
Ja imaš prav. Zastavica je razpoznavni znak na plovilu, da se tudi na morju na daleč prepoznamo.
V navidi je, da jih Admin deli na srečanjih, vsak drugi četrtek kje pač pride. Je prej vse objavljeno. Pridi na srečanje, ali piši Adminu, ker se mi zdi, da so "tastare" zmanjkale.
LP
No, me je Mitja prehitel
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti