Vprašanje oz. vaše mnenje

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Po Mar 05, 2012 15:03

kr en napisal/-a:Dušan, lahko je pravno stvar zate čista. Ampak. Če ti dajo barko na suho (kar mimogrede naredijo v takih primerih), se lahko (oprosti izrazu) jebeš in te ne bodo poslušali. Zakaj? Ker vedo nekaj. Njihovi sodni mlini meljejo podobno, kot naši. In če boš ti iskal svoj prav na sodišču, bo preteklo kar nekaj let do pravnomočnosti. To pa je zate nesprejemljivo in predrago. Zato vedo, da boš plačal :twisted:
Pohiti in barko odpelji. če se le še da.

a si ti še od včeraj mal zamujaš in ne bereš postov.Dušan se vrača že iz dalmacije :P
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Mar 05, 2012 15:06

Pol pa dobro. Sam, da je rešu :D

Ampak Matejca, pa še vedno iščejo :lol: :lol: :lol:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Po Mar 05, 2012 15:07

a ga tudi lovijo :roll:
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Mar 05, 2012 15:13

pale napisal/-a:a ga tudi lovijo :roll:

Ne, ne! Bog ne daj. Ampak iz konteksta sem potegnil zgodbo in se hecal (to potrjujejo smeški). Ker je ravno od mene kupil barko in .......
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
dušan
Viceadmiral
Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a dušan » Po Mar 05, 2012 16:09

Ha ha Dušan že doma. Barko sem rešu ne vem pa če lahko pride do kakega problema na kepateniji ko bom šel za vinjeto :oops:
Morje je od vseh opojnosti,največji opij
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Mar 05, 2012 16:10

mene pa zanima nekaj drugega.
Kako ti rata 3 leta ne plačat marine, oz kako ti dajo mir in te prej ne postavijo vn ?
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Mar 05, 2012 16:11

dušan napisal/-a:Ha ha Dušan že doma. Barko sem rešu ne vem pa če lahko pride do kakega problema na kepateniji ko bom šel za vinjeto :oops:

Če bo plomba gor, lahko do problema, saj ti ne bodo registrirali,in prepisali, dokler ne bo umaknjena plomba.
Tudi vinjeto in prepis na Crew listi naredi takoj, oz vsaj prepis ( stane 40kun)
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
bojan11
Admiral
Kraj: Trebnje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bojan11 » Po Mar 05, 2012 16:56

dušan napisal/-a:Ha ha Dušan že doma. Barko sem rešu ne vem pa če lahko pride do kakega problema na kepateniji ko bom šel za vinjeto :oops:

Dušan čim preje prenesi sedajno vinjeto na sebe, kot je rekel TEX... Sem mislil da to že imaš...
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

OdgovorNapisal/-a Piki » Po Mar 05, 2012 18:25

Tex napisal/-a:mene pa zanima nekaj drugega.
Kako ti rata 3 leta ne plačat marine, oz kako ti dajo mir in te prej ne postavijo vn ?

To tudi mene zanima. Ampak so pa papki. Potem se pa "zbudijo" in udarijo po novem lastniku.
dušan
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a dušan » Po Mar 05, 2012 20:03

Ne vinjete še nimam. Pa porka madona saj nisem nič hitel jaz sem vse in še enkrat vse pošteno plačal !!!!!!!!Lepo sem se dogovoril oz še sam mi je ponudil da sem lahko na njegovem vezu do konca marca. zakaj ni plačal tri leta???? Kaj pa vem kaj so imeli. Zdaj bi pač radi da bi jaz plačal za njega jebo jih :twisted:
spyder
Admiral
Kraj: portorož

OdgovorNapisal/-a spyder » Po Mar 05, 2012 20:30

Vedno več je natego varjant :twisted: Povsod.
Samo res čudno da je imel tolko neplačanga :shock:
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Po Mar 05, 2012 20:34

Mislim, da kapetanije nimajo pojma glede kakšnih prekrškovnih evidenc in tudi vse papirje imaš na svoje ime in plačane račune od kar di ti lastnik.
Za vsak slučaj imej s seboj račun o plačani marini od kar si ti lastnik in pogodbo, s katero boš, če bo potrebo dokazoval, od kdaj si ti lastnik in da nimaš pojma o čem je govora. Ampak, če mene vprašaš, na kapetaniji nimajo časa in volje se s tem ukvarjat. Med sabo kapetanije nimajo informacijskega sistema, kamor bi vpisovali neke kao prekrške.
Kar mirno. :wink:
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

OdgovorNapisal/-a Piki » Po Mar 05, 2012 20:36

dušan napisal/-a:Ne vinjete še nimam. Pa porka madona saj nisem nič hitel jaz sem vse in še enkrat vse pošteno plačal !!!!!!!!Lepo sem se dogovoril oz še sam mi je ponudil da sem lahko na njegovem vezu do konca marca. zakaj ni plačal tri leta???? Kaj pa vem kaj so imeli. Zdaj bi pač radi da bi jaz plačal za njega jebo jih :twisted:

Kaj ko bi vprašal njega, če res ni plačal ? Čeprav, v bistvu nima smisla, ker zdaj si ven iz marine. Je pa res čudna situacija, da neka marina toliko časa čaka na plačilo, nekaj tukaj smrdi.
dušan
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a dušan » Po Mar 05, 2012 20:38

Sem kar mal bol miren če res to drži :P
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Po Mar 05, 2012 20:39

Marchi napisal/-a:Mislim, da kapetanije nimajo pojma glede kakšnih prekrškovnih evidenc in tudi vse papirje imaš na svoje ime in plačane račune od kar di ti lastnik.
Za vsak slučaj imej s seboj račun o plačani marini od kar si ti lastnik in pogodbo, s katero boš, če bo potrebo dokazoval, od kdaj si ti lastnik in da nimaš pojma o čem je govora. Ampak, če mene vprašaš, na kapetaniji nimajo časa in volje se s tem ukvarjat. Med sabo kapetanije nimajo informacijskega sistema, kamor bi vpisovali neke kao prekrške.
Kar mirno. :wink:

Pridi po vinjeto v Kraljevico... Tam se racunalnika nima :) Vsaj jaz ga nisem videl. Pa zdaj ne bo imel več notri gradbenega odra
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti