408, Ilovik
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
o I?
Če je, jutri poknem kakšno sliko z drugega zornega kota za vprašanje, za zdaj pa na svidenje.
Jok, ni - ena hiša itn. narobe.
Kasneje dopolnjeno: Ker sem z I mislil Ist, je narobe, in na Istu je hišica s tuši malce drugje in malce drugačna
Problemčič, ki naredi pri samo začetnih črkah ugibanje, ali si uganil, še malo bolj zanimivo...
Če je, jutri poknem kakšno sliko z drugega zornega kota za vprašanje, za zdaj pa na svidenje.
Jok, ni - ena hiša itn. narobe.
Kasneje dopolnjeno: Ker sem z I mislil Ist, je narobe, in na Istu je hišica s tuši malce drugje in malce drugačna
Problemčič, ki naredi pri samo začetnih črkah ugibanje, ali si uganil, še malo bolj zanimivo...
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Če Mar 15, 2012 16:59, skupaj popravljeno 2 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Hahaha, sem vas moral malo piknit, potem ste pa vsi vedeli...
Točno na ta privez sem na pretekli ruti privezal našega Pero123 z ZAR-om.
Torej, privez je na otoku Ilovik, zadaj pa je otok Sveti Peter, se pravi tisti s ključi, kot pravi kr en...
Je pa zanimivo koliko ugank smo imeli iz istega področja... Pa vse so zanimive. Tale Ilovik je res superca! Letos gre ruta tudi tam mimo...
Točno na ta privez sem na pretekli ruti privezal našega Pero123 z ZAR-om.
Torej, privez je na otoku Ilovik, zadaj pa je otok Sveti Peter, se pravi tisti s ključi, kot pravi kr en...
Je pa zanimivo koliko ugank smo imeli iz istega področja... Pa vse so zanimive. Tale Ilovik je res superca! Letos gre ruta tudi tam mimo...
Ufff, pešekan, ti mi res obljubljaš tele lovrance cel čas. Ne pozabi, da ob morju pijem 1/2 litrske, tako da po vseh obljubljenih, jaoooo meeennnniiii...
Sem se spomnil ene cajke, od Bana Bojanić-a, ki bo pri meni nekako takole:
Pola vino, pola "cola", sve se ljulja osim poda...
Tomaž, počasi bo pa res treba narediti plan za letošnjo ruto.
Sem se spomnil ene cajke, od Bana Bojanić-a, ki bo pri meni nekako takole:
Pola vino, pola "cola", sve se ljulja osim poda...
Tomaž, počasi bo pa res treba narediti plan za letošnjo ruto.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti