srečanje ljubiteljev ribolova na morju v Mesing baru v Mengš

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

robbie
Višji štabni vodnik

srečanje ljubiteljev ribolova na morju v Mesing baru v Mengš

OdgovorNapisal/-a robbie » Pe Apr 06, 2012 17:05

srečanje ljubiteljev ribolova na morju v Mesing baru v Mengšu - cetrtek 5.4.2012

http://www.panoramio.com/photo/69761271

http://www.panoramio.com/photo/69761289

Slika
bostjan9
Admiral

ribolov

OdgovorNapisal/-a bostjan9 » Po Apr 09, 2012 08:45

Sami pravi ribolovci....
b9
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Re: srečanje ljubiteljev ribolova na morju v Mesing baru v M

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Apr 10, 2012 08:38

robbie napisal/-a:srečanje ljubiteljev ribolova na morju v Mesing baru v Mengšu - cetrtek 5.4.2012
...

Slika

Robbie, med tagoma za prikaz slike imaš naslov internetne strani s sliko iz 'address bar-a', ne pa naslov slike. Ker cela internetna stran ni bila slika ampak html, ti zato seveda ni moglo prikazati slike in je pač prikazalo samo ta naslov.

To, da je prikazan naslov, ki ga ni bilo mogoče pokazati kot sliko, pa olajša ugotovitev, kje oziroma kako ga je človek polomil, da ga računalnik ne razume :wink:

Slika
Slika
Da sliko prikaže, je torej potrebno vstaviti naslov, ki ga dobiš, ko z desno tipko klikneš sliko in v seznamu izbereš 'Copy image location'.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
robbie
Višji štabni vodnik

re

OdgovorNapisal/-a robbie » Pe Apr 13, 2012 01:21

Marjan,hvala za obrazlozitev.
Tako neumnega sistema za dodajanje slik,kot ga ima ta forum, pa se res nisem videl. Vsak dan najmanj 6 ur delam na racunalniku, kar nekaj obvladam, ampak na ta forum se zdaj ne znam naloziti slike.
Sem poskusil tako kot si mi ti opisal, vendar mi tudi ne uspe, tako neumno je, da je ze smesno in bedasto obenem.Slike dodajam na Panoramio,Flickr,Twitter ,facebook,na lastno spletno stran in se na druge strani, samo na ta jebeni forum mi pa ne uspe in se tudi ne bom vec trudil s to predpotopno zadevo.
Ne vem, mogoce mi zato ne uspe, ker delam na MACu in ker ne uporabljam miske, ampak drsno ploskev,vseeno hvala za tvojo obrazlozitev in trud.
lp
R
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Pe Apr 13, 2012 07:05

mogoče pa le ni krivde za iskat v tem predpotopnem, jeb.nem, neumnem,... forumu :evil: :evil: :evil: :evil:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Če Apr 19, 2012 12:56

:lol: Tudi sam sem se martral ene pol leta in čakal da bo admin naredil navodila za telebane, pa vsak dan sem za računalnikom in potem sem nekje našel navodilo od NIKOLE TESLE in mi je uspelo, Nikola je zelo enostavno predstavil, sedaj je enostavno ko pasulj. THX Nikola :lol:
bostjan9
Admiral

slika

OdgovorNapisal/-a bostjan9 » Če Apr 19, 2012 22:07

Meni ne uspe ...pa amen...

b9
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Pe Apr 20, 2012 08:18

Boštjan, na vrhu foruma (predstavitev) je tema lepljenje slik, tam je najbolj enostavno razložil MM, kako lepit slike.
Daj potrudi se, da naju ne bo tex po zobih vlaču. Ko sva skup, pa raj loviva pa kakšnega popijeva, kot pa da se z slikami ubadava
mirno morje
Uporabniški avatar
rudl
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a rudl » Pe Apr 20, 2012 09:17

B9, boma enkrat skupaj to pogledala, ker res ni tak bav bav, pa boš pol lahk še robbie-ju pokazal.
Uporabniški avatar
Gaso
Admiral
Kraj: Ljubljana

Re: re

OdgovorNapisal/-a Gaso » To Apr 24, 2012 01:30

robbie napisal/-a:Ne vem, mogoce mi zato ne uspe, ker delam na MACu in ker ne uporabljam miske, ampak drsno ploskev,vseeno hvala za tvojo obrazlozitev in trud.
lp
R

Ja zelo pomembno je povedati da si IN, pa da imaš MAC, jaz ti povem da si OUT, kupi i5 laptop MADE IN CHINA za 600€, kot so vsi proizvajalci, pa tudi MAC je Kinez, boš imel popolnoma enak procesor kot MAC(Intel) in bo delalo glede slik, upam da nimaš po možnosti še M$ na MAC-u, ker to je pa res skregano z logiko in eno samo preseravanje, kot drsna ploskov, s katero še ene konkretne igrice ne moreš igrati.
Glede na vse skupaj, pa na tematiko foruma, ena slika od nas, ki preživimo vsaj 15ur za računalnikom pa sanjamo MAC :lol: , slika sicer ni moja je od kolega, ki me provocira iz Suska, 4 dni nazaj, 1 trnek 3 ure ribolova, cca 20kg. Hebes tak računalnik, ki še slike ne zna poslati.
Slika
bostjan9
Admiral

riba

OdgovorNapisal/-a bostjan9 » To Apr 24, 2012 06:51

Ja, Gaso na Susaku imate narejene "štante" in ribe komaj čakajo, da pridete...hahahahaha.... Pojdi sedaj z nama z Miranom dol, da nama malo pokažeš....

l.p. b9
robbie
Višji štabni vodnik

odg

OdgovorNapisal/-a robbie » Sr Maj 02, 2012 21:14

Gasa, pojdi si svoje manjvrednostne komplekse kam drugam zdravit,ta forum ni za to in jebe se men za tebe ,ce mas ti MAC ali pa ne oz. ce si jezen na tiste,ki ga imamo, skratka jebe se men zate , tako naj se tud teb jebe zame !
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

Re: odg

OdgovorNapisal/-a Matejc » Sr Maj 02, 2012 21:34

robbie napisal/-a:Gasa, pojdi si svoje manjvrednostne komplekse kam drugam zdravit,ta forum ni za to in jebe se men za tebe ,ce mas ti MAC ali pa ne oz. ce si jezen na tiste,ki ga imamo, skratka jebe se men zate , tako naj se tud teb jebe zame !

Ti maš zgleda predvsem velike težave sam s sabo!! :roll: :roll: :roll:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
bostjan9
Admiral

slike

OdgovorNapisal/-a bostjan9 » Ne Maj 06, 2012 13:31

Fantje, umi9rite strasti....ni vse tako črno kot izgleda.....

Nobenega smisla nima, da se špitirata.....

Gaso in Robbie.....še malo, pa gremo skupaj na ribolov, sedaj pa takšna komunikacija, ki ne vodi nikamor.....

Sam tudi ne znam slik nalimat, pa mi to ponavadi pomaga Roman 1....
bolj pomembno je, da si malo več informacij izmenjamo glede ribolova, ki se ravnokar začenja....

b9
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Maj 06, 2012 20:38

Najboljsi MAC je MACdonalds :P

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov