sinji galeb napisal/-a:lepo lepo... zamenjaj za ta levega)))) de<j mi povej oz lahko mi napišeš al pa skiciraš kako si in na kak način privezal čoln. a maš dvojno vezano da če se eden štrik odtrga da imaš še drugega ali kako? to me še čaka pa da si vem malo prištimat materijal ker sem čist frišni v navtiki
)
Bi zamenju ja:) samo pol je treba met še vrtino za bencin svojo. Sem probal že parkrat take čolne. Prvič smo šli z Rinkerjem 270 na okol, pa pol še parkrat. Nazadnje sva šla pa s Chaparralom 240 Signature iz Raba na Iž, pa naprej na Kornate, na Murter, pol na Žut, Silbo, pa na Pag, za eno noč na Rab in pol na Krk. 6 dni, 800€ za bencin
Zdej ta privez je urejen. Na boji so 4 vrvi, oz 4x ga vežem. 2x spredej, 2x zadej na bitve. Porabu sm pa mal vrvi da sm si to pripravu.Drugač naj bi pa ta k ma te priveze čez, vsake tok časa pogledal če vse drži. Kako oz kam ga boš pa ti vezu?
Je pa čoln še v vodi, je tašča na morju in je javla da je še tam. Edin deževnica je nabrala v ceradi, načeloma je pa vse ok. Bom vidu nasledno soboto. Razmišljam, da bi raskeru 70€ al kok je že za uno pumpo za vodo k dela avtomatsko ko zazna vodo...