Posedarje

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Jape
Viceadmiral
Kraj: Stranska vas - Pag

Posedarje

OdgovorNapisal/-a Jape » Sr Jul 11, 2012 12:54

Ali mogoče kdo ve ali obstaja rampa za spust čolna v Posedarjah ali okolici. Tam bi potem tudi za en dan moral pustit avto in prikolico.
Kako je plovna reka Zrmanja , ter do kje . Ali je potrebno plačati kako "ekstra" takso za plovbo po Zrmanji ?

E to bi bilo to .

Lp, Pero
Jape
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Jape » Sr Jul 11, 2012 17:11

nekaj sem sicer našel na forumu glede plovbe po Zrmanji.
Sedaj me zanima samo še glede rampe za spust čolnička.
jankec
Kapitan korvete

Re: Posedarje

OdgovorNapisal/-a jankec » Sr Jul 11, 2012 18:10

Jape napisal/-a:Ali mogoče kdo ve ali obstaja rampa za spust čolna v Posedarjah ali okolici. Tam bi potem tudi za en dan moral pustit avto in prikolico.
Kako je plovna reka Zrmanja , ter do kje . Ali je potrebno plačati kako "ekstra" takso za plovbo po Zrmanji ?

E to bi bilo to .

Lp, Pero

Za rampo ne vem, vem pa da je Zrmanja plovna še naprej od Obrovca približno kilometer miljo ali dve do slapa, kjer je tolmun in se lahko vežeš na obalo ali sidraš. Zraven so še neki podrti objekti skratka lepo.

lp jankec
Merry fisher 695
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Jul 17, 2012 18:42

Jape, obvezno pojdi po Zrmanji, ti ne bo žal !
Kot ti je že Jsnkec povedal, lahko greš še dalje od Obrovca. Mi smo bili nazadnje leta 1999 in smo lepo glisirali celo pot. Danes ti to ne priporočam!
Baje se je treba danes za plovbo po Zrmanji celo prej najaviti na luški kapitaniji. Preveri.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Jape
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Jape » To Jul 17, 2012 19:00

Hvala za odgovor. Sigurno grem na Zrmanjo. Edino, kar moram še "zvohati" je klančina za spust čolnička v vodo tam okoli, ter parkirišče za en dan za avto+prikolica.
8)
jankec
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a jankec » Sr Jul 18, 2012 18:22

kr en napisal/-a:Jape, obvezno pojdi po Zrmanji, ti ne bo žal !
Kot ti je že Jsnkec povedal, lahko greš še dalje od Obrovca. Mi smo bili nazadnje leta 1999 in smo lepo glisirali celo pot. Danes ti to ne priporočam!
Baje se je treba danes za plovbo po Zrmanji celo prej najaviti na luški kapitaniji. Preveri.

Zrmanjo sem preplul lani pa se prej nisem najavil luški kapetaniji oz. prvič slišim da je treba to storiti. Po kanjonu pluj zmerno mislim da je oznaka za hitrost skozi Obrovac pa lepo počasi je tudi oznaka za omejitev hitrosti.

lp jankec
Merry fisher 695

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti