Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
MarjanT napisal/-a:Jaz bi bil Einstein
Jaz sem potem mogoče ueberzehnstein (recimo, da mi gre več kot desetkrat težje v glavo kot Einsteinu), ampak s tem se ravno ne bi preveč hvalil.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Lep pozdrav vsem morjeplovcem.
Naj se še sam predstavim. Na kratko, obožujem morje in vse kar je z njim povezano užitki kot je ribolov,potapljanje(toda ne pregloboko) erbek ne dopušča in podobne stvari. Moj prvi čoln je bil beograd sport motorizacija pa tomos 4 to je bilo kar nekaj let potem pa kot vsi pravite postane ta reč nekako prekratka in začneš iskati večjo,pristanem pri dalmatinki 5,99m vendar tudi ta postane prekratka pa zopet po nekaj letih menjam" za večje in pri tem mislim tudi ostatito je bay 2556 fly malo starejši letnik 1990. Z njim se prevažamo kolikor mi pač dopušča čas. Sem namreč samozaposlen in se ukvarjam z umetnim kovaštvom, ter prevzame razne remonte,montaže največ v JATI EMONI, kjer sem bil zaposlen kar nekaj časa (25 let).
To nekaj nakratko o meni. Vsem morjeplovcem pa želim mirno morje in veliko užitkov v in ob njem
Naj se še sam predstavim. Na kratko, obožujem morje in vse kar je z njim povezano užitki kot je ribolov,potapljanje(toda ne pregloboko) erbek ne dopušča in podobne stvari. Moj prvi čoln je bil beograd sport motorizacija pa tomos 4 to je bilo kar nekaj let potem pa kot vsi pravite postane ta reč nekako prekratka in začneš iskati večjo,pristanem pri dalmatinki 5,99m vendar tudi ta postane prekratka pa zopet po nekaj letih menjam" za večje in pri tem mislim tudi ostatito je bay 2556 fly malo starejši letnik 1990. Z njim se prevažamo kolikor mi pač dopušča čas. Sem namreč samozaposlen in se ukvarjam z umetnim kovaštvom, ter prevzame razne remonte,montaže največ v JATI EMONI, kjer sem bil zaposlen kar nekaj časa (25 let).
To nekaj nakratko o meni. Vsem morjeplovcem pa želim mirno morje in veliko užitkov v in ob njem
Dušan iz Ljubljane, eden od hobijev je tudi ribolov, sicer dober muhar na sladkih vodah na morju pa se že več kot 15 let ukvarjam s podvodnim ribolovom, skupaj s sinom, ki je tudi navdušen ribič tako podvodni kot muhar. Pred štirimi leti sem si rekel poskusi s svojim čolnom, če te prime potem boš iskal večji čoln in tako se je zgodilo, dopusta na morju brez čolna si ne znam več predstavljati. Tudi podvodni ribolov je povsem nekaj drugega, ko se s čolnom lahko zapelješ do kakšnega osamelca ali previsa podvodne čeri in tako naprej, skratka mobilnost je tu odlična, je pa problem če je čoln majhen,ni prostora za opremo, ...
-
aleksander67
- Poročnik fregate
pozdravljeni morjeplovci
Dovolite,da vas kot nov član prav prisrčno pozdravim.Sem ljubitelj morja in vsega,kar je z morjem povezano. Aktivno "sem se vrgel" v navtiko šele pred nekaj leti,zato se držim pravila - nikoli ni prepozno.Dalj časa že spremljam forum,z njim zem zelooo zadovlojen in upam,da bom odslej tudi jaz konstruktivno sodeloval z vami,"starimi morskimi mački" l.p.Alex
Re: pozdravljeni morjeplovci
aleksander67 napisal/-a:.....zato se držim pravila - nikoli ni prepozno....
Čas je relativna dobrina.
Sicer pa ni čudno, da nas nekaj veže z navtiko. Baje je bilo v mezozoiku morje do Trbovelj
V ozadju lepo, že v tistem času vidna LAFARGE in TET
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
aleksander67
- Poročnik fregate
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti