Obodna guma za ELAN GT 435 s
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Obodna guma za ELAN GT 435 s
Po neprevidnosti sem natrgal obrobno gumo na E gt 435 S, ali ima kdo izkušnje s popravilom pri vulkanizerju, oziroma kje nabaviti novo ???
Ni kunšt "biti na tekočem", kunšt je "biti na deročem"...
elan begunje
Obrobo dobiš v tovarni elan v begunjah,pri vratarju poveš kaj rabiš,te napoti v servis in če je človek tam jo dobiš.
LP
LP
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Meni ni povzročala nobenih težav, res pa da sem jo nameščal na soncu in na nov profil, gumo sem pa tudi sproti mazal z nekim silikonskim mazalnim razpršilom(da lepše drsi po profilu). Če kje ne prime-zajaha dobro je potrebno pa sproti popravljat, so me pa boleli prsti, da sem na koncu komaj pir v roki držal. 
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Ja pri men je to v bistvu na spoju zgornjega in spodnjega odlitka, torej gumo v obliki U profila gor natakneš po celotnem obsegu - od L do D ZADAJ. Največji problem bo prav tam, ker se obrne za čitih 90 stopinj. In logično na teh mestih stranice ven silijo, nekako iz U v A profil in prav to me skrbi. Dobr bi bilo zvedet, kako v ELANU ali v podobnih firmah temu strežejo. Še vedno pa me zanima možnost popravila pri VULKANIZERJU - A ma kdo kakšne izkušnje ?!
LP
LP
Ni kunšt "biti na tekočem", kunšt je "biti na deročem"...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov