Jabuka 2012
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Jabuka 2012
Jutri zvečer je start regate Jabuka 2012. Zaradi močne burje ne moremo z našo jadrnico danes čez Kvarner.
Zato nujno iščem varianto, kako bi se kljub temu udeležil jutrišnje regate. Če kdo vzame izkušenega člana v svojo posadko pridem z veseljem pomagat.
Kontakt: 051 807 428
Zato nujno iščem varianto, kako bi se kljub temu udeležil jutrišnje regate. Če kdo vzame izkušenega člana v svojo posadko pridem z veseljem pomagat.
Kontakt: 051 807 428
Marchi napisal/-a:Burja v Kvarnerju danes ni tako zelo močna, refuli največ do 45 vozlov, sicer pa med 20 in 30. Če greste na regato na Jabuko, potem je to za ogrevanje. Seveda pa je ocena skipperja tista, ki odloča. Če imaš manjšo jadrnico, boste čez Kvarner pošteno mokri, to pa ja.
Če niste opazili: to je moj mali oglas, ne debatni forum...
Tan Gun napisal/-a:Marchi napisal/-a:Burja v Kvarnerju danes ni tako zelo močna, refuli največ do 45 vozlov, sicer pa med 20 in 30. Če greste na regato na Jabuko, potem je to za ogrevanje. Seveda pa je ocena skipperja tista, ki odloča. Če imaš manjšo jadrnico, boste čez Kvarner pošteno mokri, to pa ja.
Če niste opazili: to je moj mali oglas, ne debatni forum...
To je tvoj mali oglas na debatnem forumu.
Kakor kolim, upam da se ti želja izpolni in da pripraviš krasno reportažo regate.
Marchi napisal/-a:...Kakor kolim, upam da se ti želja izpolni in da pripraviš krasno reportažo regate...
Hvala na dobrih željah! Lahko pa do morebitne nove reportače prebereš kako je bilo na lanski Jabuki, ko tudi nisem jadral na tisti barki na kateri sem načrtoval
http://svetpodlahkimikoraki.blogspot.com/2011_11_13_archive.html
Spodaj pa je še link do poročila z regate; morda koga navdušim, da gre prihodnjič z mano
:
http://svetpodlahkimikoraki.blogspot.com/search/label/Jadralske%20regate
Spodaj pa je še link do poročila z regate; morda koga navdušim, da gre prihodnjič z mano
http://svetpodlahkimikoraki.blogspot.com/search/label/Jadralske%20regate
al
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Takale povezava na blog (pod sliko)
Moderator, bi šla tale tema zdaj lahko mogoče iz oglasov k jadrnicam?
Edit: Marchi, prestaviti bo moral moderator oglasov...
Moderator, bi šla tale tema zdaj lahko mogoče iz oglasov k jadrnicam?
Edit: Marchi, prestaviti bo moral moderator oglasov...
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Po Nov 26, 2012 17:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov