Čestitka
Moderatorji: moderator2, moderator
Čestitka
Vsem morjeplovcem, njihovim družinskim članom in vsem dobromislečim ljudem voščim
Blagoslovljen božič in zdravo, srečno ter uspehov polno novo leto 2013 !
Sem pohitel, ker grem v hribe in ne bom on-line.
Blagoslovljen božič in zdravo, srečno ter uspehov polno novo leto 2013 !
Sem pohitel, ker grem v hribe in ne bom on-line.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Vse samo najboljše in naj bo 13tica srečna.
Nazadnje spremenil gregor.n, dne Po Dec 31, 2012 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.
https://medisken.si
Tudi jaz vam vsem želim Vesele Božične praznike in Srečno novo leto...
lp.Tex
Nazadnje spremenil Tex, dne Po Dec 24, 2012 10:16, skupaj popravljeno 1 krat.

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Tudi z mojega konca vam želim VESEL BOŽIČ in SREČNO NOVO LETO
slikano pa je včeraj v červarju-baje da je tip cel teden krasil barko
slikano pa je včeraj v červarju-baje da je tip cel teden krasil barko
Nazadnje spremenil pešekan, dne Po Dec 24, 2012 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Od mene pa - želim veliko sreče - in sposobnost, da to, kar nam sreča ponudi, uporabimo.
Če imaš srečo, bo namreč tudi
Sposobnost za uporabo priložnosti, ki jih da sreča...
Dobra se mi zdi primerjava s čašo na dežju in v vetru.
Če smo mi - oziroma naša sposobnost za srečo - čaša, in če je voda sreča in če je dež priložnost, da se naša čaša polni, in če je veter možnost, da vsebino naše čaše polije, čašo prevrne, vsebino posuši... potem je pomembno
Naša čaša sreče je lahko polna ali prazna... in ne le to, do vrha polna čaša je lahko manjša ali večja...
Torej se splača pomisliti:
če lahko kaj narediš, da je čaša nastavljena, ko sreča 'dežuje'
če lahko kaj narediš, da veter itn. čaše ne more prekucniti, sreče v njej odnesti...
če lahko kaj narediš, da tvoja čaša zraste, se raztegne... velikokrat se splača potrpeti tudi, če malo boli, ko se čaša razteguje.
Že spet zakompliciral

Če imaš srečo, bo namreč tudi
- - zdravje - in uživanje v njem - kar naj hkrati skrbi, da ostaneš zdrav (in pa dober zdravnik, če oziroma ko bo potreben)
- denar - dovolj, za kar treba in ne toliko, da bi nas kdo zato ustrelil
- prilike za nabiranje znanja in izkušenj (v navtiki in sicer) ter motivacija, da jih ne zapravimo
- prilika za biti v dobri družbi tak, da je zato še boljša
- prilika za biti prijazen - vsaj s tistimi, ki so prijazni z nami, saj bo tako tistemu, ki nas ima rad lažje nas še naprej imeti rad
Sposobnost za uporabo priložnosti, ki jih da sreča...
Dobra se mi zdi primerjava s čašo na dežju in v vetru.
Če smo mi - oziroma naša sposobnost za srečo - čaša, in če je voda sreča in če je dež priložnost, da se naša čaša polni, in če je veter možnost, da vsebino naše čaše polije, čašo prevrne, vsebino posuši... potem je pomembno
Naša čaša sreče je lahko polna ali prazna... in ne le to, do vrha polna čaša je lahko manjša ali večja...
Torej se splača pomisliti:
če lahko kaj narediš, da je čaša nastavljena, ko sreča 'dežuje'
če lahko kaj narediš, da veter itn. čaše ne more prekucniti, sreče v njej odnesti...
če lahko kaj narediš, da tvoja čaša zraste, se raztegne... velikokrat se splača potrpeti tudi, če malo boli, ko se čaša razteguje.
Že spet zakompliciral
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov