upravicenost javnih sredstev
Moderatorji: moderator2, moderator
Pred 14 dnevi sem dobil novo odločbo za plačilo vrtca, kjer avtomobila, za katerega plačujem lizing ni omenjenega, isto je bilo lansko leto. Vse ostale premičnine in nepremičnine razen hiše v kateri živimo so upoštevane. Tudi 200€, ki jih ima otrok na računu je vštetih, toliko o tem.
Načeloma res lahko premoženje prepišeš na koga drugega, vprašanje je le na koga.
Me pa zanima nekaj drugega. Zakaj kadar oddam sporočilo iz tablice le to prikaže večkrat? Nekaj je že bilo govora ampak nisem zasledil rešitve.
Načeloma res lahko premoženje prepišeš na koga drugega, vprašanje je le na koga.
Me pa zanima nekaj drugega. Zakaj kadar oddam sporočilo iz tablice le to prikaže večkrat? Nekaj je že bilo govora ampak nisem zasledil rešitve.
matjaz007 napisal/-a:Me pa zanima nekaj drugega. Zakaj kadar oddam sporočilo iz tablice le to prikaže večkrat? Nekaj je že bilo govora ampak nisem zasledil rešitve.
Zato, ker nimaš taprave tablice. Jabčka kup.
Car ima tud (ker zmer špara) probleme s tistim steroid al kuga je že
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
matjaz007 napisal/-a:Saj čolna tudi nimam pravega ker ni 100.000 eur + pa vseeno plujem.![]()
Kaj pa ima tu veze asteroid (android)? Res me zanima.
Matjaž morš mal hec razumet, ane? Mi Carja skoz mal jeb... , ko tako hvali tisti svoj Samsung z androidom. Ampak mu res skoz nekaj preskakuje.
Res pa to nima nobene veze z vrednostjo barke. Še manj pa s plačevanjem vrtca.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Roberth1 napisal/-a:bokabo11 napisal/-a:moralno bi bilo vrte moralno plačat ne pa iskat cake.zato pa smo kje smo pač v pmju.
Tu bi podprl gornje mnenje.
Jasno da smo vsi taki reveži, da naj drugi plačujejo cesarju, jaz pa pač ne.... nimam, .... on ima...
Izvajanje vseh obrti brez izstavitve računov in zopet plačevanja cesarju, kar je njegovega, ....... za otoke je potrebno plačati vrtce, jasno tega ne bi nobeden in se je potrebno izkazati, kot socialni primer,......... jasno "un" je pa naloudan, ta naj palačuje. Je potrebno plačaevati davke z naslova plače, jasno minimalca, ostalo na roke, 13 plače, regresi, božiščince, malice, prevozi,......., pote pa folk pi*di, ko gre v penzijon, na bolniško,.......
Ma takole se da razpredat cel dan, pa ne bo nič drugače. Vem, da ne bo nihče razmišljal drugače, vendar se mi zdi popolnoma neokusno, da se v takih temah razpreda, kako "nadmudriti sistem".
Vsak list ima dve strani, res je naša država občutno predraga, javni sektor nefunkcionalen, sam sebi namen,.......... politična golezen se je sedaj, ko se je izropalo gospodarstvo in javne dobrine preselila v javni sektor (državni in občinski nivo).
S trenutnim razmišljanjem, pa ne pridemo nikamor.
Bolnik se lahko ozdravi na več načinov, vendar se vse začne s tem, da prizna da je bolan in se temu usrezno začne obnašat. Seveda se pa lahko to stanje zanika, vendar so posledice ponavadi pogubne za celo telo.
Torej, kako poskrbimo, da bomo imeli vrtec zastonj??
Včasih so se spomnili kakšnih babic, ki so take storitve opravljale za plačilo - zahvalo vsake toliko časa. Seveda pa to ne gres kupaj z napuhom, egocentičnostjo,.... in ostalimi kvalitetami s katerimi se kitimo zadnje čase na sončni strani Alp.
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Mike napisal/-a:Jest tut iz asteroida pisem, pa mi ne dela tezav. Kater iskalnik pa uporabljas? Kar se pa vrtca tice, pa tudi mene caka jesen dvojna doza, ker za drugega otroka ni vec brezplacno. Ampak bomo ze nekako.
Finta je to s tem drugim otrokom in vrtcem... najprej so rekli da bo brezplačno, potem pa kar skenslali... zakon bi moral veljati vsaj tako dolgo, da bi ženska, ki je včeraj ugotovila, da je noseča in je planirala, da bo kot drugi otrok brezplačno prišel čez vrtec, to tudi uspela speljati.... ne pa da ti najprej rečejo, da bo ugodnost potem si to omisliš, nato pa te zaradi tega ful obremenijo z vsem živim..
saj enako je z davkom na luksuz.. če si kupiš drag avto, greš na smučanje v Aspen, na križarjenje po oceanih to ni luksuz, ladja pa je.. in to azto, ker je nimajo vsi. Svašta.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov