Matejc napisal/-a:Pejt ti iskat motor, pošlji ga u PM in odpelji motor k ta pravmu serviserju ne k mazaču!!! Če hočeš ujet sezono....
In kje pri nas najdem zaupanja vrednega serviserja za Suzuki?!
Moderatorji: moderator2, moderator
borh napisal/-a:Rookie napisal/-a:Matejc napisal/-a:Pejt ti iskat motor, pošlji ga u PM in odpelji motor k ta pravmu serviserju ne k mazaču!!! Če hočeš ujet sezono....
In kje pri nas najdem zaupanja vrednega serviserja za Suzuki?!
Kontaktiraj našega člana MitjaP,poštima v nulo,sezona je pred vrati.
Rookie napisal/-a:In kje pri nas najdem zaupanja vrednega serviserja za Suzuki?!
stojko napisal/-a:Rookie napisal/-a:In kje pri nas najdem zaupanja vrednega serviserja za Suzuki?!
Tu so pooblaščeni servisi...
http://www.marine-system.si/marineWeb/html/pdf/SERVISI_SUZUKI_SLOVENIJA.pdf
Jaz ga servisiram v Kopru, več kot dan ali dva pa nikoli ne traja
Rookie napisal/-a:Ne hvala! So imeli tile veleumi motor pri njih več kot mesec in pol(!) pa sem ga dobil nazaj v istem stanju...so mi pa dobro zaračunali večkratno dviganje in spuščanje v morje, za testne vožnje
stojko napisal/-a:Rookie napisal/-a:Ne hvala! So imeli tile veleumi motor pri njih več kot mesec in pol(!) pa sem ga dobil nazaj v istem stanju...so mi pa dobro zaračunali večkratno dviganje in spuščanje v morje, za testne vožnje
Ja... kaj naj ti rečem? Očitno imaš zelo velike težave s tem motorjem. Ker, če so ga morali večkrat preiskusiti... No, meni so bili redni servisi narejeni brez pripomb. Ob dogovorjeni uri sem pripeljel na servis in ob točno določeni uri je bilo tudi končano. Zdaj pa ... jebi ga! Očitno pri tebi ni tako. Ampak vseeno izgleda, da si šel z dežja pod kap.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov