Pozna kdo mehanika?

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Rookie
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljanski kotliček

OdgovorNapisal/-a Rookie » Ne Mar 24, 2013 21:54

gorenjc napisal/-a:
Rookie napisal/-a:V četrek dobim uštimano prdulo, pol pa čez vikend u vodo na probno...

a sva te s P. "zrajcala" ? :) ....... upam, da bo šlo ....... če ne pa panulo sabo vzem :)

O bemti...glej no...mal dalj je trajal ampak mi je svanulo :D :D
Če ne gre, vzamem večje kladivo.
Rookie
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a Rookie » To Apr 16, 2013 07:24

No tako...rekel sem, da javim kako se odvija zgodba s popravilom motorja. Naj govorijo kar hočejo, ampak Tomaž Korelec je moj motor poštimal!!!

Res je trajalo kar nekaj časa, ampak po tem, ko so nekateri pooblaščeni monterji obupali, eni pametovali in nič popravili, tretji so se motorju elegantno izognili, je bil edini, ki se je starčka lotil in ga spravil v red.

Motor je sproban, teče lepo in mirno, je odziven, poraba pa me je pozitivno presenetila. Skratka Tomaž, še enkrat hvala, ker nisi obupal nad mojo starino, da bomo še nekaj časa pluli!
gorenjc
Admiral
Kraj: LJ

OdgovorNapisal/-a gorenjc » Sr Apr 17, 2013 13:42

Kakor sem "mimogrede opazil", ste testiranci imel večjo porabo zelenih pollitrskih, kot pa motor mešance :) :) :) :)
Rookie
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a Rookie » Sr Apr 17, 2013 15:27

Glede na to, kolko časa je trajalo popravilo, smo...pardon so, ker sem bil dežurni šofer...še prekleto malo popili :D :D :D je pa res, da je amaterju v bifeju na Foranačah zmankalo zelenih in rdečih :shock: in se je začelo pregrevat, ni blo več kontrolnega curka, pa smo mogli drugo lokacijo najdet :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov