hladilnik klime
Moderatorji: moderator2, moderator
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Če se ti da, ga odvij dol, obvezno zamaši dovod in odvod lepo operi in posuši, potem se ga da na dušik in ugotovimo kje je luknja.. eni dodajajo barvilo, da lepše opazijo puščanje, potem pa odstranite malo satovja, gorilnik in že povariš...tako mi delamo na velikih klimah in toplotnih črpalkah, pa se nobeden ne pritoži.. nesi k nekomu, ki se ukvarja s hladilno tehniko, recimo popravlja hladilnike ali kaj podobnega.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Veste kaj mi je najbolj všeč ?
Da bodo prišli tisti iz Ebaya in facebooka in twiterja z miškami in Dulet ta kondenzator tudi zamenjali.
Ma revež 100 ponudb za ta "kiler", da bi si pa kdo tiste zmanikirane rokce umazu, pa mu to zrihtu, kot je treba, pa ne.
Naše delo je neprecenljivo !!!

Da bodo prišli tisti iz Ebaya in facebooka in twiterja z miškami in Dulet ta kondenzator tudi zamenjali.
Ma revež 100 ponudb za ta "kiler", da bi si pa kdo tiste zmanikirane rokce umazu, pa mu to zrihtu, kot je treba, pa ne.
Naše delo je neprecenljivo !!!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:Veste kaj mi je najbolj všeč ?
Da bodo prišli tisti iz Ebaya in facebooka in twiterja z miškami in Dulet ta kondenzator tudi zamenjali.![]()
![]()
![]()
Ma revež 100 ponudb za ta "kiler", da bi si pa kdo tiste zmanikirane rokce umazu, pa mu to zrihtu, kot je treba, pa ne.![]()
Naše delo je neprecenljivo !!!![]()
![]()
Samo res. V škatli mi ne bo nič hladil.
Tex napisal/-a:ja fantje, 104eu + poštnina je na Ebayu![]()
Razlika od najnižje cene gre lahko na račun "morjeplovca" da zapijemo, mi pa ti naročimo tole z Ebay
Tex, jaz lahko nakažem razliko med najcenejšim in tistim z ebay-a. Sam boš razočaran. Težko boste zapili, morda boš zapil oz. kaj spil.
Hvala za pomoč, ponudbe še dobivam. Več pa napišem jutri, ko bo kaj novega.
1. tak hladilnik zamenjat ni nobena umetnost
2. treba bo plačati tudi polnenje klime
3. Ebay ponuja hladilnik, enako kot "ostali" ponujate hladilnik...
4. kdor mu bo menjal hladilnik, mu bo "neprecenljivo delo" kasiral posebej
edino,če vi v vaši ceni hladilnika štejete tudi storitev ( polnjenje in menjava ) potem ste "neprecenljivi" in za pijačo nam ne ostane nič
Fantje malo šale mora biti, vidim pa,da se edini trudim za blagajno "morjeplovec" čeprav jo koristim manj od ostalih
2. treba bo plačati tudi polnenje klime
3. Ebay ponuja hladilnik, enako kot "ostali" ponujate hladilnik...
4. kdor mu bo menjal hladilnik, mu bo "neprecenljivo delo" kasiral posebej
edino,če vi v vaši ceni hladilnika štejete tudi storitev ( polnjenje in menjava ) potem ste "neprecenljivi" in za pijačo nam ne ostane nič
Fantje malo šale mora biti, vidim pa,da se edini trudim za blagajno "morjeplovec" čeprav jo koristim manj od ostalih

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov