Zdravo,
menjal sem polža za volan , na srečo sem dobil enakega kot je bil obstoječi,menjava je potekala hitro,nataknil volan,malo še namazal in gas.Vendar je volan precej trd ,kot prejšni,so problemi pri parkiranju in pristajanju.
V čem je problem ?
Hvala
Zakaj je volan tako trd?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Zakaj je volan tako trd?
Mirno morje ne naredi izkušenega mornarja.
Lahko je suha pletenica ali pa v kakšnem ovinku preveč našponana. Lahko je problem tudi na motorju. Poglej kako se premika, ko ni priklopljen na vodilo. Možno je, da je tudi na motorju suho in bo potrebno namazati in razgibati. Poglej na motorju imaš kar na nekaj točkah niplne za podmazovanje in pri mazanju ne šparaj masti. Ko je masti dovolj ven leze iz vseh odprtin.
Za pletenico boš pa videl, ko boš vrtel volan in ko nanj ne bo priklopljen motor.
Po moje je zapacana pletenica.
Za pletenico boš pa videl, ko boš vrtel volan in ko nanj ne bo priklopljen motor.
Po moje je zapacana pletenica.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
-
Kapitan Lojze
- Višji vodnik
- Kraj: Ljubljana
Pri meni je vsako leto problem tam, kje gre pletenica skozi nosilec motorja. Tam mi vedno nekoliko zarjavi. Torej odkopim zajlo, jo potegnem ven, ter s dovolj dolgo palico ali čim podobnim dobro očistim in namažem. Potem se motor lepo vrti. Predlani tega pač nisem naredil, lani je začelo malo preskakovati na volanu, letos sem mehanizem tudi jaz menjal..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti